Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

Коткомразец

Въпреки че котките предизвикват умиление у повечето хора, не е тайна, че има и такива индивиди сред нас, които ненавиждат тези очарователни създания. Това обаче не е никаква случайност.

Котките всъщност са нещо като индикатор за кармата на човек и щом те предизвикват у него негативни емоции, положението му не е никак добро. Ако пък човек се чувства приятно в компанията на котка, то неговата карма е чиста, смятат сензитиви и екстрасенси.

Според тях, когато котките ни се струват крайно неприятни, трябва да се замислим сериозно над живота си. Възможно е да сме допуснали някаква грешка и ще е добре да я променим.

По думите на специалистите голяма част от най-заклетите коткомразци всъщност са хора с много тежка карма. Вероятно те идват от семейство с насилие или пък имат зависимости. Ако тези хора се окажат в близост до писана, със сигурност тя ще се държи неспокойно и враждебно към тях.

Въпросните личности би трябвало да променят живота си. Ще видят, че след това ще се измени и общуването им с котките, препоръчват специалистите.

Дете с котка

Те разглеждат и каква е мисията на котките по отношението на техните почитатели. Според екстрасенсите те облекчават главоболието на своите стопани, подобряват настроението им, нормализират тяхното кръвното налягане и им помагат да се преборят с депресията.

Котките винаги усещат, когато нещо с аурата ни не е наред и веднага търсят начин да ни помогнат. Усещат както душевните ни болки, така и физическите, категорични са мистиците.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати