Признаците за отворено трето око
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Признаците за отворено трето око

Признаците за отворено трето око

Признаците за отворено трето око
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата ви чакра се отпуши, се появяват няколко сигурни признака, които са показателни за следващото ниво, на което преминавате в духовен план. Ситуираното между веждите, третото око пряко влияе върху вашите мисли и чувства.

6-тата чакра се активизира, когато човек постигне определено ниво на осъзнаване и информираност. Когато един индивид достигне до чистата форма на честност, чувство на отговорност, състрадание и любов, чак тогава пред него се отварят нови пътища за самоусъвършенстване. Ето кои са признаците, че третото ви око се е отворило:

Отворено съзнание

Пробуждането на третото око е свързано с разбирането на сложни, комплексни ситуации и концепции, които в миналото са ви се стрували прекалено сложни и невъзможни за осъзнаване. Сега ги виждате под нов ъгъл и разбирате колко много аспекти имат всъщност. Мислите и чувствата ви са в унисон.

Мислите извън границите

Мислите ви се формират по по-различен начин, след като се отвори третото ви око. Вече виждате отвъд думите и улавяте истинското значение и причините за определени действия. Имате уникална връзка със сетивата си, живота и природата като цяло. Способни сте да уловите всяко скрито послание, което те ви изпращат.

Интуиция

6-тата чакра идва с уникална интуиция. Това едва доловимо усещане ще ви позволи да предусещате какво ще се случи, как и кога. Във времето интуицията става много по-осезаема и силно развита.

Различно мислене

Отказвате се от старите навици и на тяхно място търсите ментална и духовна еволюция. Това непрестанно търсене на самоусъвършенстване се отразява пряко на живота ви. Постепенно всяко нещо бива подлагано на съмнение и допълнителна преценка. В личен и социален план търсите нови начини за развитие. Спирате да приемате официалните отговори и винаги сте в търсене на истината и нещо повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#179222
Децата имат страхотна интуиция и при повечето третото око се затваря след 4 ,5- годишна възраст.При хората с артистични способност-интуицията е много добре развита,така че отварянето на третото око е много по лесно. Третото око се отваря с медитативни упражнения , но като начало може да се започне с концентрация върху върха на носа или езика.След време се постига способност за чувстване на мирис(или вкус) от разстояние.Да кажем-някаква ароматна пръчица в чекмеджето на другата стая.Към тези упражнения се добавят- такива за отриване на скрит предмет или чувстване на цвят чрез докосване с ръка(обърнати карти).Като напреднете с тия упражнения,може да започнете концентрация в областа на третото око(хипофизата)за хора и предстоящи събития.
5
20
Asparux
Asparux
02.11.2016 11:12
Възможно ли е третото око да се отвори при непълнолетен човек?
3
17