sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Чудовището Йети втрещи руски рибари

Чудовището Йети втрещи руски рибари

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9319
Йети
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Загадъчна и доста плашеща среща с тайнствено създание е имал мъж на име Николай, живеещ в Северна Русия. И въпреки че тя датира отпреди близо четири десетилетия, той все още не може да си обясни какво е било съществото, изпречило се на пътя му.

Необикновената случка станала в началото на 1980 година. По онова време той обичал да се скита дълго в гората и да лови риба в езерата. Обикновено до него бил и най-добрият му приятел Саша, който споделял напълно интересите му. Именно при една от разходките им сред природата руснаците се натъкнали не необикновен звяр.

Малко преди да разберат за съществуването на създанието, двамата мъже се разположили около усамотено езеро и разтоварили рибарските си принадлежности. Гората изглеждала пуста и първоначално двамата другари имали усещането, че са съвсем сами. Много скоро обаче усещането им се оказало измамно.

Внезапно мощен рев пронизал тишината и мъжете се стреснали така, както никога до този момент. Саша предположил, че страховитият звук може да е издаван от мечка, но Николай бил убеден, че не е така.

Изведнъж сякаш всичко наоколо започнало да се тресе, клоните на дърветата пукали, а ревът ставал все по-силен и плашещ. Двамата мъже усещали, че около тях се движи мощно създание, но стояли като парализирани.

Когато в езерото до тях изневиделица паднало огромно дърво, те най-сетне се опомнили и се втурнали да бягат. Успокоили се чак когато стигнали близка почивна станция, пише руско издание.

И до днес Николай не може да каже какво всъщност е било онова чудовище, което ги е изплашило преди толкова години в гората. Предполага обаче, че вероятно с приятеля му са нарушили покоя на Йети или друго подобно същество и то е опитало да ги прогони от територията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати