Детската магия въздейства върху реални събития

Детската магия въздейства върху реални събития

Децата могат да въздействат върху събитията в реалния свят, докато не се превърнат в тийнейджъри. Тези техники са известни като детска магия и могат да бъдат изпълнени и от възрастен, който е с чиста душа.

Най-популярната от детските магии е викането на градския транспорт. Когато детето стои само на спирка, то визуализира пред вътрешния си поглед точно този автобус или тролей, който иска да се появи.

Картината трябва да се задържи пред вътрешния поглед поне няколко секунди и това ще се превърне в реалност. Друга честа проява на детската магия е да бъде изгонен някой от мястото си.

Ако до детето е седнал неприятен за него човек, то мислено си представя, как ръката му се нагрява и в дланта си държи парченце пламък.

След това мислено вижда как запраща пламъчето директно в задните части на неприятния човек. След около минута човекът си тръгва, без сам да знае защо, и дори може да се усмихва.

Детската магия въздейства върху реални събития

Има и по-лош вариант: да се запрати пламъчето към пикочния мехур на неприятната личност, за да усети той позив за тоалетната. Така се гонят преподаватели от класната стая.

Сливането с околната среда е техника, използвана за ситуации, в които трябва да се скриете. Представете си, че вие сте част от околната среда и не мислете. Можете да си тананикате наум някоя тъпа песничка. Особено подходящо е в случаи, когато сте в препълнен автобус и влезе контрольор.

Влюбените често се срещат с проблема да чакат новият им обект на внимание да им звънне. За да звънне, не мислете за това. Седнете и си представете какво се е случвало когато ви е звънял преди.

Представете си го как вади телефона от джоба си и набира една по една цифрите на вашия номер. След това забравяте за мечтата си и продължавате да си вършите работата, с която сте ангажирани. До няколко минути човекът ще се обади.

Срещу стрес е добре да ползвате детската техника голям розов слон. Представете си как срещу вас се носи розов слон. Той е малък и в далечината, постепенно наближава и ви поглъща.

Тялото му е меко и успокояващо. Вие сте в розовия слон и след секунда вие сте самият розов слон. Представете си дете, което ви се усмихва, и това ще ви подейства успокояващо.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати