Астролози предсказаха бъдещето на новата принцеса

Кейт и Уилям

Новородената принцеса на Великобритания е зодия Телец, а асцендентът ѝ е Рак. Според звездните изчисления на астролози дъщерята на принц Уилям и Кейт ще е с доста противоречив характер.

Звездната карта на принцесата е смес между земя, вода, огън и въздух. Асцендентът ѝ съвпада със зодиакалния знак на баща ѝ Уилям, брат ѝ Джордж, покойната ѝ баба Даяна, както и с Луната на майка ѝ Кейт.

Новородената принцеса на Великобритания ясно ще осъзнава огромното влияние, което оказва поведението ѝ на другите хора. Предпазливостта ѝ ще бъде прекалена, понеже ще отрасне сред безкрайното любопитство на медиите, опитващи се по всякакъв начин да нарушат личното ѝ пространство.

Поставянето на пиедестал всъщност ще бъде доста стресиращо за нея, но в същото време силно ще се изкушава от светлината на прожекторите и тълпите, които ѝ се възхищават.

Малката е с асцендент Рак, каквато е и зодията на по-големия ѝ брат Джордж. Това предполага, че двамата ще имат силна връзка помежду си, поне в началото на детството им.

Принцеса на Великобритания

Положителното разложение на Меркурий в Близнаци свидетелства, че принцесата ще бъде много умна, а страстта ѝ към науката и образованието няма да има граници.

Меркурий обаче се намира в 12 дом – домът на тайните, което подсказва, че принцесата няма да демонстрира своят интелект пред обществото.

Луната ѝ във Везни показва, че ще има философски характер и ще е склонна да търси причината за всичко случващо се. Според позицията на Луната тя ще е умел дипломат и ще успява да въдворява мир в семейната среда.

Новата принцеса на Великобритания ще бъде много любознателна личност и ще се интересува от някои доста противоречиви въпроси.

Принцесата ще е напредничава и няма да позволи възпитанието ѝ в старите ценности на монархията да я ограничават. Възможно е дори да откаже да спазва архаичните протоколи.

Според някои астролози обаче новата принцеса и принц Джордж ще си съперничат за короната на страната. Принцесата има няколко кралски разположения на планетите – Слънце в 11 дом и Юпитер в Лъв.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бойка
Бойка
14.05.2015 00:03
Да им е жива и здрава и принцеса Даяна да я благослови!
1
0