Индиец се жени за кобра, за да се превърне в змия

Сватба с кобра

Необичайна сватба организира индиецът Сандиип Пател, на която бяха поканени 15 000 души. Индиецът смята себе си за змия, затворена в човешко тяло, и решил, че само чрез сватба с кобра ще се преобрази в желаната форма.

Пател твърдо вярвал, че в през първата брачна нощ с кобрата ще се превърне в змия и ще живее в хармония със своята булка. Индиецът от години имитира змийските движения, смятайки себе си за влечуго.

27-годишният мъж споделил историята си пред хиндуиски жрец, който му повярвал и го посъветвал да сключи брак със змия, за да развали проклятието и да придобие желаната от него форма.

В разгара на церемонията обаче пристигнала полиция и набързо осуетила езическия ритуал. Първи от церемонията избягал мъдрият жрец, под чиято опека се осъществявало бракосъчетанието.

Сандиип и неговият баща били арестувани от властите, а останалите гости на сватбата, разгневени заради прекъснатата венчавка, се нахвърлили на служителите на реда.

Полицията казва, че това не е единсвеният случай на змийска сватба в страната, като припомнят друг скандален ритуал, провел се преди години.

Преди 9 години младо момиче на име Бимбала реши да сключи брак със змия, защото бе убедена, че влечугото всъщност е красив мъж.

Змията живеела в близък хълм до селото на булката и според местното поверие в минал живот е била красив мъж, който сега е осъден да живее като змия и само сватба с индийка ще развали проклятието.

Булката казва, че редовно посещавала скривалището на кобрата, като ѝ оставяла купичка с мляко, а змията не я нападала или застрашавала.

Родителите на Бимбала разказват, че преди да започне да посещава змията, тя често боледувала, а парите им все не стигали за нейното лечение. След срещите си с кобрата обаче момичето започвано да се възстановява.

В знак на благодарност индийката решила да се омъжи за кобрата, а нейните съселяни и родители приветствали идеята, защото вярват, че такава сватба ще им донесе огромен късмет.

В деня на венчавката обаче кобрата не пожелала да излезе от леговището.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
gecata
gecata
09.04.2015 13:06
тоя луд ли е ? , тъп ли е,? има ли акъл ?
0
0
Поля
Поля
09.05.2015 09:28
Явно не!
0
0