Извънземни излекували германка от левкемия

Извънземни излекували германка от левкемия

35-годишната Грета Бранд от Берлин твърди, че е била на космически кораб, където са я излекували от смъртоносно заболяване на кръвта.

"Извънземните спасиха не само моя живот, но и живота на моето дете, с което бях бременна. Преди да бъда отвлечена от инопланетяните лекарите вдигнаха ръце и казваха, че няма начин да ми помогнат. Но тези странни същества знаеха какво да правят. Те използваха някакви странна лъчи и инструменти, с които ме спасиха", твърди Грета пред немски репортери.

Извънземни излекували германка от левкемия

На думите й едва ли много хора ще повярват. Все пак постоянно се появява някой, който да твърди, че е бил отвлечен от НЛО. Доктор Франц Вандерот обаче потвърждава, че жената е страдала от левкемия в последен статии и няма начин да се е излекувала от болестта от самосебе си. Въпреки това медикът не се наема да коментира дали Бранд се е излекувала чрез измънземна помощ.

Грета разказва още, че четиримата извънземни са я подложили на безболезнена процедура, преди да я върнат на земята. "Научих, че съм болна от левкемия миналия декември, когато вече бях и бременна, казва Грета. - След което един ден, когато седях в колата си, към мен се приближиха двама странни мъже с дълги носове. Те ме гледаха в очите. Последва команда да тръгна с тях и аз не им се противопоставих".

Отвели я на няколко километра от дома си, където ги очаквал космически кораб. Влезви в тъмна стая, поставили Грета да легне върху маса и я съблекли. След известно време тя изгубила съзнание от страх. И когато се събудила, вече лежала на двора в къщата си. Всичко това се е случило в рамките на 5 часа.

Единственото доказателство за това, което й се е случило, е малка следа от игла върху дясното рамо.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Вени
Вени
20.01.2014 10:58
Инзвънземните съществуват. Няма как да сме сами в цялата вселена. И как ще обясните появата на кроманьонеца? По времето на неандерталците изведнъж по пещерите са се появили високи и умни красавци. След това неандерталците изчезват.
4
0
венци
венци
22.09.2013 19:29
Фактите са неоспорими - левкемия в последен стадий и излекуване след ден.
Който може да вярва, който не - да се интересува и от други факти за да си разшири кръгозора. А не да казва "такова животно нема"
2
0
Мария
Мария
12.01.2013 18:08
Може би съществуват извънземни. През лятото, няколко вечери подред около 22:30 ч. се появяваше нещо много ярко по небето. Не беше звезда, движеше се бързо. Всяка вечер правеше една обиколка и се скриваше зад планината за около 10тина минути.Не съм сигурна какво е, но може да е нещо подобно.
2
0
катя
катя
29.05.2012 15:04
прочетете на Милан Миланов-,,тайните подземия на България''-първа част.Това ще ви е достатъчно.
1
0
митко
митко
27.05.2012 11:44
стига бе как може две извънземни да излекуват жена само идйоти биха се вързали е извънземните са реални кам 50 процента но пак да излекуват бременна жена със левкемия това не го вчрвам.
0
2
недко
недко
17.11.2011 09:25
Извънземни има. Не може да сме само ние в цялата вселена, не е логично от толкова планети само ние ли сме живи ? Не, разбира се. А дали лекуват или не е отделен въпрос, но има сигурен съм.
2
0
Александра
Александра
23.10.2011 14:15
Вие луди ли сте ? То само като чуя заглавието на статията и ме напушва яко на смях "Извънземни излекували германка от левкимия". Историята е такова клише, че трябва да си безумен малоумник, за да се вържеш. Ако някое извънземно ще те лекува, да знаете, че точно това ще е начина, по който ще стане. Ще те положат на масата, няма да те е страх, нищо, че някакви инпланетянти ти правят нещои ти не знаеш какво точно. И естествено, то така става изнасянето на човек извън земната орбита. Тя, ако е била в космически кораб вместо да бъде излекувана, е щяла да пукне от 12313 други неща.
0
1
Bella
Bella
01.09.2011 20:15
Еми и аз мисля, че има извънземни и че и илюминатите имат контакт с някои от тях.. Все пак има хиляди такива случаи, хора твърдят, че са били отвлечени и случайно заснети чинии и тн. и правителството да ми вика, че не е научно потвърдено. Не е научно потвърдено щото на тях така им оттърва! Обаче не вярвам в добрите извънземни. Сигурно сте чували, че Земята била най-известната планета, на която има живот еми най-известната ама не само ний си мислим така. Ама кво да се прави,. никой не може да се съревновава с правителството!
Гледайте видеото има доста интересни и неуспорвани факти.
2
0