Фазата на Луната предрича бъдещето ни
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фазата на Луната предрича бъдещето ни

Фазата на Луната предрича бъдещето ни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60835
Луна
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Специалисти твърдят, че фазата на Луната в деня на рождения ни ден може да бъде ясен индикатор за събитията, които ни очакват през личната ни година.

Луната може да бъде съветник за това какво трябва да избягваме през годината, за да не срещаме сериозни трудности и да преминаваме през препятствията с по-голяма лекота.

Експертите казват, че просто трябва да проверите в коя фаза се намира Луната в деня на рождения ви ден, за да разберете какво ви чака през личната ви година.

Ако на рожденият ви ден Луната се пада във фаза на новолуние, това означава, че през годината животът ви ще е в неприятен застой.

Интернет

През тази година няма да успеете да осъществите замислените промени, но можете да преосмислите плановете си и да подготвите почвата, за да ги предвижите напред.

През годината не е препоръчително да правите резки промени като смяна на жилището или работата, защото новото няма да ви донесе щастие.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на растяща Луна, през годината ще имате късмет и шанс да отворите нова страница от живота си. Първата четвърт на Луната ще ви изпълни с вдъхновение, с което ще успявате в новите проекти и планове.

Пълнолуние

Перспективите през годината ще са окуражаващи, така че можете да очаквате редица хубави събития, както в личен, така и в служебен план.

Ако имате желание за промяна, можете да я направите. Бракът, сключен в лична година на растяща Луна, ще бъде сполучлив и стабилен.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на пълнолуние, това означава, че през годината ще бъдете изпълнени с енергия. През годината вашата интуиция и творческа активност ще се засилят.

Пълнолунието обаче може да донесе и емоционални сривове, заради които трябва да избягвате ненужните конфликти.

Ако рожденият ви ден се пада във фаза на намаляваща Луна, това означава, че трябва да се постараете да не взимате кардинални решения, които могат да доведат до големи промени в живота ви.

Намаляващата Луна сигнализира, че тази година е времето, в което трябва да укрепите авторитета и взаимоотношенията си с останалите хора около вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
роск
роск
27.11.2014 06:05
Има нещо вярно
1
0
виктория
виктория
17.08.2015 16:17
Да мене ми беше на пълнолуние често се карам с брат ми
0
0