В Бристол кацна извънземно

Извънземно Бристол

Очевидци от английския град Бристол споделиха, че са заснели мистериозно светещо същество, което плувало по повърхността на водата край пристанището в града.

Странният обект много напомня на извънземно същество и дори морските биолози признаха, че са силно озадачени от вида на това създание.

Непознатото същество, освен че светело, можело и да сменя цвета си, заради което се смята, че не става въпрос за земно животно.

На кадрите, пуснати в интернет, ясно се вижда създание, подобно на медуза, но със способности, които надхвърлят тези на обикновените безгръбначни морски обитатели.

Доктор Стив Симпсън от Университета в Бристол каза, че много морски животни могат да светят, но малко от тях плуват към оживени места като пристанище.

Материалът предизвика истински бум в социалните мрежи Twitter и Facebook, а дали съществото е странен вид медуза или е пришълец от друга галактика, тепърва ще се доказва.

Един от свидетелите – Андрю Спунър, който е IT специалист, разказва, че създанието се е появило за около 30 секунди, след което мистериозно изчезнало.

Извънземно в Бристол

Някои експерти смятат, че съществото е вид морска медуза SALP, което е достигнало до пристанището заради бурите.

Съществува и възможността мистериозният обект във водата да е дело на изобретателна шега. В това са заподозрени уличните артисти, известни като Banksy, които от няколко години показват по шокиращ и нетрадиционен начин изкуството си в британския град.

Даниел Де Кастро от Аквариума в Бристол смята, че е невъзможно подобно същество да излезе цяло от дълбините, а още по-малка е вероятността да е пристигнало от друга планета.

Въпреки че се появиха няколко теории, търсещи логично обяснение за мистериозно появилото се създание, жителите на град Бристол твърдо вярват, че са видели извънземно.

Местните намират връзка между съществото и страните събития, които се случват в града през последните седмици.

Някои от хората твърдят, че преди известно време в будка за вестници и списания се е появила неизвестна сила, за която се е смятало, че е дело на НЛО.

снимка: Mirror.co.uk

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 8
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Дунчо
Дунчо
09.12.2013 18:04
Бягайте от Бристол, българи!Абе... напуснете острова завинаги.
5
3