Извънземни оставили космически кораб под Леденика

Леденика

В началото на този месец извънземни са опитали да вземат отдавна погребаният си космически кораб в недрата на пещера Леденика, съобщава в. „Ретро”. Основен източник е гадателката Нанка Гелева. Именно с това тя обяснява наскоро появилите се пукнатини на мястото.

Леденика е пещера, намираща се в Стара планина. Тя има множество галерии и интересни карстови форми — сталактити и сталагмити, формирани в продължение на хиляди години. Пещерата е дълга около 300 м.

Има десет зали, най-голямата от които е известна като Концертната зала. Някога пещерата е била пълна с вода. Постепенно обаче тя е изчезнала и е останало само едно изключително малко езеро, наречено Езерото на желанията.

Пещера Леденика

Пещера Леденика бе затворена за посетители за неопределен период от време. Причината е новопоявила се пукнатина. Екипът експерти-пещерняци Минно-геоложкия университет не може да определи точната ѝ дълбочина и дали тя няма да предизвика сериозно срутване, което да убие туристи.

Ясновидката Гелева разказва, че заровеният космически кораб във Врачанския Балкан е там от около 7 века. Районът на старопланинската пещера не е избран случайно за скривалище на кораба.

Извънземни

Скалите върху масива са едни от най-здравите. Те са запазили тайната на заровения космически кораб непокътната стотици години.

С напредването на иманярството обаче, извънземните са усетили опасността от откриването от човешка ръка на уникалната си машина, с внушителни габарити.

Летателният им апарат е снабден със специална защитна система, която веднага щом човеците приближили опасно близо до нея, изпратила тревожен сигнал в Космоса.

Именно за това извънземните са пропукали пещерата, но не успели да вземат кораба си. Те ще се върнат за него. Интересното, което гадателката споменава е, че никой няма да може да ги види. Телата им са изградени от материя, която очите ни не могат да видят.

Нанка Гелева е известна с това, че е сред малкото ясновидки, съветвали бившия външен министър Соломон Паси. Още когато бе на власт, тя му предсказала брак с близначка.

Тогава той погледнал с насмешка на това, но през 2009 г. той сключи брак с колежката си Гергана Грънчарова. Близначката ѝ се казва Михаела.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Хан Соло
Хан Соло
29.11.2015 05:26
ХАХААААААААА...смях без гащи :) и да има нещо там...кой луд ще тръгне да го търси?Страшола ги е всичките ей това е истината.Страх лозе пази!Дори и пещерняците няма да се навият да тръгнат на подобна експедиция?както стана и в Царичина?Нали и там копаха...ама,като наближиха "предполагаемото място" ги хвана шубето та взеха,че чак я бетонираха дупката!
3
1
Мирослав
Мирослав
07.10.2015 10:24
то затова по времето на Соломон Паси цъфтяхме и вързахме щото са го съветвали и едно ми е чудно ако имаше кораб как братята роми не са го угадили да го изнесат за желязо обикновенно имат добър нюх за това
3
0
бай Пенчо
бай Пенчо
04.06.2015 08:22
Май Силвестър Сталоун са го хранили със бобец, по време на снимките :)
4
1
Stiff
Stiff
17.03.2014 20:57
Моето предложение е да питат Лили Ивановар дали не си спомня нещо по въпроса... ;)
11
4
Аз
Аз
21.01.2014 23:04
Някои хора май прекаляват с наркотиците
3
4
Георгиева
Георгиева
13.01.2014 14:13
дрън дрън е как е влязъл този кораб а не може да излезе с тези български самоназвали се врачки вече е банално всяка втора врачка екстрасенс и какво ли ощте не преде седем години почина съпругът ми обадих се на такава ясновидка и я попитах дали съпругът ми щте оздравеее а той беяе починал и тя охооооо виздам го с патерици но и с бизнес щте се занимава хора невярвайте на тези меко казано шарлатанки каквото има дастава то щте си стане без врачка един БОГ знае само всичко о може всичко
8
1
berta
berta
05.12.2013 20:21
за съжаление пропукването е истина ,но за разлика от глупостите на гадателката ,причината за пропукването е на снимките които се правеха там с участието на Силвестър Сталоун
8
4
алф
алф
17.10.2013 11:24
само тази гадателка да не каже че ,кораба е от джилязо че тогава нашите марсиянци ще отидат с кирки и лопати ще го извадят и директно на вторични суровини ще замине, и никакви извънземни няма да могат да им попречат
14
0