Предмети, които гонят тъмните сили

Тъмни сили

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, „озарена“ енергия.

Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции.

Зли сили

Тези същества живеят в тъмнината, но не могат да съществуват без светлина. Отричайки тяхното съществуване също им даваме сила, защото несъзнателно замърсяваме околното енергийно поле с неразбиране.

Свещи

Тази негативна енергия се движи около определен човек, но може да пребивава и в определен дом.

Вероятно сте усетили, че около определени вещи или къща може да станете раздразнителни, неспокойни или нещастни.

Подкова

Ако отбягвате този проблем, негативизмът продължава да се натрупва и води до депресия.

В укрепването и защитаването на дома ви от подобни влияния могат да ви помогнат няколко прости предмета.

Трябва да започнете от вратата - окачете от вътрешната й страна снопче пелин, магарешки бодил и чесън, хубаво е да поставите и метличина с главата на горе и подкова за щастие.

Под постелката на прага се поставя разтворена ножица с острието към врата.

За да проверите дали домът ви е обитаван от негативна енергия, се разходете със църковна свещ, ако пламъкът на свещта започне да трепти и се чуе пръщене, значи домът е обитаван от нечиста сила.

Свещите и иконите са най-проверените средства за гонене на тъмните сили. Запалете свещ и обиколете помещенията на къщата по часовниковата стелка, желателно е да напръскате със светена вода, като не пропускате и мебелите.

За да се предпазите от тъмните сили е неоходимо да не поставяте снимки на починал човек, да почиствате прахта, да изхвърляте застоялите вещи.

Не пазете сухи цветя, морски раковини и всичко от т.нар. „мъртва природа“, защото от тях също се появява лоша енергия.

Старайте се да не каните вкъщи враждебни и завистливи хора. От дома си особено ревностно трябва да пазите спалнята и детската стая, те трябва да са места, където се трупа предимно положителна енергия.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
невярваща
невярваща
08.09.2013 16:55
В тази бъркотия от безмислици и да има нещо вярно , то неможе да бъде открито. Така , че сами решете дали да вярвате или не!
4
4
:)
:)
21.08.2013 12:31
застоялите неща и те са вредни,,,, значи старото вино и мухлясалото сирене също така и сухите наденици ги дайте насам аз искам да ми въздействат лошо /°
20
4
квопо...
квопо...
11.08.2013 17:49
Абе, и да има нещо не е баш така. Аз примерно ставам раздразнителна и се депресирам от снимките и вещите на баба ми, която скоро почина. Не се разбирахме съвсем с нея. Просто усещам негативна енергия от образа и по снимките. Но не зависи от мен да ги махам и постоянно трябва да седя в стаята с тях.
4
4
Люк Скайлоулкър
Люк Скайлоулкър
07.08.2013 03:06
Ако Дартх Сидиоус и Дартх Вейдър живеят в нас, това означава ли ,че мога да ги прогоня с "снопче пелин, магарешки бодил и чесън" или със светена вода? Тъмната сила ми идва в повече...
1
3
Маркизата
Маркизата
07.08.2013 01:29
пък в моя дом има икона на бог анубис и винаги като съм до него сякаш ми дава сили ;Д статуята е малка ... горе долу колкото нормална по големина плюшена мечка ;дд ъъ за стръкчетата може но метлата и то наопаки ... не не става ;д аз държа ножица на скрито място :)
0
2
христо димитров
христо димитров
06.08.2013 23:12
"...ако пламъкът на свещта започне да трепти и се чуе пръщене, значи домът е обитаван от нечиста сила...." По-вероятно е да има течение или свещта да е направена от некачествен восък... :-) :-) :-)
Можеше и да повярвам, ако бяхме 19-ти век, но тогава пък е нямало интернет та няма как да съм го прочел в нета..
9
1
Румяна
Румяна
22.03.2016 18:12
оо, повярвайте, истина е! Редовно "прочиствам" със запалена цълковна свещ и тамян - има места, където пращенето е като пукане от горящи съчки. На местата, където вероятността да има натрупана негативна енергия е огромна по ред причини. След като обиколя апартамента и прекадя и осветя, напръсквам със светена вода. Преди това съм изчистила и забърсала прахоляка, опитала съм се /жилището ни е тясно- живеем 4 човека и куче/ да поприбера и вкарам малко ред/. После напръсквам със светена вода и нарочно правя отново прекадяване и осветяване. Разликана е огромна!
0
0
владимирова
владимирова
06.08.2013 15:37
бре,бре много страшно
3
4
Тъмна сила
Тъмна сила
06.08.2013 07:44
Аз съм тъмна сила, тъй като авторът си е забравил ножицата, сега ще го гоня със една боза, да го удавя в нея, колко зъл сил съм ьхьхьхьхьххаахха
2
2