Мощни талисмани за любов

Талисмани за любов

Ако не сте намерили любовта или се страхувате да не я загубите, ако се тревожите, че има заплаха за семейния ви живот, тогава можете да получите помощ от различни талисмани.

Знакът Ин-Ян, или както го наричат китайците тайдзи-ту, е мощен любовен талисман. Можете да намерите медальони и всякакви бижута и украси с изображението на съединението на мъжкото и женското начало. Този знак не само помага за душевната хармония, постигане на равновесие и духовно очистване, но той също така и привлича любовта.

Любовни заклинания

Мъжът и жената, студ и топлина, светлина и мрак, земя и небе, ден и нощ. Едното е немислимо без другото. Затова талисман с този знак ще ви помогне да разтворите сърцето си за любовта и ще привлече към вас взаимно чувство.

Дори когато вече сте намерили любовта, си слагайте от време на време този талисман, за да останат вашите отношения хармонични и радостни и нищо да не помрачава вашето щастие.

Талисман за привличане на любов може да направите сами. При новолуние вземете щипка сух копър, щипка черен пипер, щипка млян кориандър и парче червен восък. Восъкът трябва добре да се размачка до омекване, към него се слагат подправките и се оформя сърце.

Докато приготвяте талисмана, си мечтайте не само за желаната среща, но и какво предстои след това. Колкото по-подробно си представяте бъдещите отношения, толкова по-добре.

Миди талисмани

Пазете талисмана до възглавницата на леглото си в добре запечатан плик от червена хартия, като честичко си припомняте мечтите си, които сте заложили в талисмана, и изпълнението им няма да закъснее.

Талисман може да направите и от миди. Почти всички хора имат вкъщи сувенири миди от всякакви почивки на море или езеро. Сега можете да ги използвате така, че да ви помогнат да постигнете желаното от вас щастие.

Подберете по възможност две еднотипни миди и си намерете истинско перо. С туш или мастило при новолуние напишете с това перо на малко бяло листче хартия едно след друго вашето име и това на любимия човек, без да оставяте интервал между тях.

Сгънете добре листчето и го поставете в отворите на мидите така, че да ги съединява заедно. После увийте мидите в няколко слоя чист бял плат и приберете талисмана някъде на скришно място. Мислете за бъдещата си любов и тя скоро ще дойде при вас.

Рейтинг

5 7
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати