Жена роди близнаци, но от различни мъже

Жена роди близнаци, но от различни мъже

Американка роди близнаци от различни мъже, съобщава The Daily Mail. Жената на име Миа Вашингтон забременяла от съпруга и от любовника си едновременно.

Майката се разтревожила, когато започнала да забелязва, че децата и изобщо не си приличали. След направените ДНК тестове се оказало, че бебетата имат различни бащи.

Съпругът на Миа простил изневярата и ще се грижи и за двете момченца като за свои деца. Кой е любовникът на майката и как е реагирал - не се казва още.

Въпреки сензационното и шокиращо откритие, съпрузите не смятат да крият, че децата им имат различни татковци. "Благодарна съм, че ДНК анализа не разруши семейство ни", съобщава майката на бебетата.

"Джеймс е добър човек: той е истински баща и много обича и двете момченца", допълва майката. Тя също уверява, че е осъзнала грешката си и е поела отговорността за нея. Тя съветва жените да не започват извънбрачни връзки и добре да помислят за последиците.

За да скрепят още повече семейството си, двамата съпрузи са решили да си направят още едно дете, което се очаква през есента.

Според специалисти вероятността да се родят близнаци от двама различни бащи е един на милион. Но колкото и да е невероятно, по света има няколко подобни случая.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 10
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
пепа
пепа
30.07.2013 00:13
Боже , колко неумност има на тоя свят . Пък бръкни първо в Гугъл , пък прочети - жената се казва точно Миа Уошингтън , пък после плямпай.
0
0
ДиМом
ДиМом
27.07.2013 22:09
Вече губя интерес към подобни статии. Първо името е измислено с тази фамилия... второ тя горката жена не видяла прилика, ами и аз имам близнаци които не са еднояйчни е вярно момиче и момче са но нямат голяма прилика а таткото е един и същ сигурна съм и трето голям жест от страна на съпруга - останали семейство.Добре бе хора ако тя е имала съмнения за бащите защо е намесила и мъжа си,като се е страхувала да не го загуби като партньор.Ох хайде май-много време отделих.Пишете верни неща моля!
1
0
email
email
27.07.2013 12:06
Принципно всичко е възможно, защото няма невъзможни неща на този свят! Кучки или котки е друга тема, това което е важно и не касае конкретния случай е да имате представа какво е ТЕЛЕГОНИЯ! След това вече може да се делите на каквито искате животни, защото ще имате поне в малко по-висока степен информиран избор дали да се плющите на поразия. Ако още не сте схванали има неща които граничат с фантастиката и въпреки това са реалност. ДНК структурата може да се разглежда и като вълнова структура вибрираща и излъчваща в пространството. А потвърждение на вълновата теория е факта, че генетична информация може да се предава(телепортира)на произволно разстояние по вълнов информационен канал. Ако не знаете възможо е да забременеете и с презерватив дори и без нито един сперматозоид да е излязъл от него... чрез вълново прехвърляне на генетичната информация в женския организъм. А женският организъм мили дами е като гъба която попива всеки мъжки ген с който е имал контакт... колкото повече мъже толкова по омешано и генетически замърсено поколение ще имате. А най-важен е първият мъж който ще има контакт с вас той оставя своя ДНК отпечатък най-ясно и четливо, който може да се прояви дори и ако заченете от друг мъж години по-късно. И това древните ни предци са го знаели... откъде?!
0
0
и.с.
и.с.
26.07.2013 15:43
...в случая се оказва, че сме "кучки", а не котки, но това е една друга тема :)
0
0
Христова
Христова
26.07.2013 11:52
напротив, не е невероятно, често се случва двуяйчните близнаци да са заченати в рамките на седмица, при отделяне на две зрели яйцеклетки....въпросните яйцеклетки се отделят от женския организъм в рамките на около седмица и оплождането им е плод на два акта....така, че нищо невероятно няма
0
0
Кремена
Кремена
20.05.2013 00:40
Това не го вярвам !!! Журналистите като пишете такива статии ,поне малко седнете да прочетете за развитието на плода в утробата !
0
0
мммммммм
мммммммм
09.05.2012 15:06
на мен ми е странно? жените да не сме котки,но явно на този свят всичко е възможно.:)да са й живи и здрави на жената дечицата.:)
0
0