sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Ванга за Сирия

Ванга за Сирия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k458
Рупите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Баба Ванга или Българската пророчица е ясновидка, на която приживе е приписвана способността да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава. Тя също така е направила и множество предсказания за бъдещето, които за сега до едно са се сбъднали.

„Третата световна ке почне от Сирия! ” – казва Ванга. В предсказанието си тя казва, че през 21 век ще започне глобален конфликт, след чието приключване ще настъпи 1 000 годишен мир. И началото му ще е в Сирия, а мирът може да настъпи само и единствено, когато тя падне.

За сега уверенията на двете страни Турция и Сирия са, че не желаят война. Проблемът при тях е, че турците искат да си присвоят част от сирийската територия. Сирийското правителство пък се надява войната да консолидира противниците срещу чуждите нашественици.

Алепо, Сирия

Баба Ванга определя започването на войната с конфликт, след който ще бъде използвано атомно оръжие. Краят на войната се очаква през 2014 г. Последиците от нея обаче ще са ужасяващи за Европа - тя ще бъде обезлюдена. Малкото оцелели ще страдат от ужасни болести, причинени от използването на ядрено оръжие. Предупрежденията са за изчезване на питейната вода и обезценяване на златото.

Въпреки последиците, Ванга предрича обединение на религиите и мир по цялата Земя. Обръщането на човека към духовния свят ще е налице. Малкото останали страни в Европа ще се обединят. От научна гледна точка тя сочи, че през 21-ви век ще бъде намерен лек за рак-а и СПИН-а.

В частност за България Пророчицата казва, че можем да сме спокойни. Въпреки че ще сме в близост до конфликта, няма да сме засегнати пряко. Когато започне обаче, предупреждава тя, трябва да затворим границите си. Множеството, което ще бяга от бойното поле ще иска убежище у нас. Това би довело до напълно разхищение на държавата и не бива да се допуска.

Информацията събрана в тази статия е от различни книги и електронни източници. Съновник.бг се съмнява в достоверността на изложените факти. Ванга наистина споменава за падането на Сирия като преломен за човечеството момент, но неща от рода на Трета Световна Война и използването на атомно оръжие са по-скоро неща, които и се приписват, и с които се спекулира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
533
459
327
217
10
Дай твоята оценка:

Коментари (59)

Изпрати
Гост
Гост
20.02.2016 23:24
За каква Сирия говорим - с.к.в. Ванга е имала IQ-70 и едва ли е знаела за съществуването на арабите, камо ли на Сирия.
И понеже тук в BG с.к.в. Ванга 'скрои черепите' на когото трябва - стигна до Сирия.
Ванга е била мъпет-шоу на сателита на психотрониката и на ГРУ. Може ли някой да ни обясни какво точно са търсели генерали от ГРУ с чоптър в дворчето на старата Вещица ... и кой и как ги е пуснал дотам.
7
18
Ми
Ми
04.03.2016 22:43
Не знам истината за нея,но баща ми е нямал деца дълго време отива при нея и тя му предсказва ,че ще има ри момчета близнаци и това наистина се случва няколко години по-късно.
15
18
цеко
цеко
19.11.2015 13:40
това за Сирия не е неино пророчество а библеиско
19
15
Власи
Власи
18.11.2015 22:35
Това,което пише по-нагоре е пълна измислица!Третата световна война ще започне,когато Сирия падне!
2
2
Денис
Денис
08.10.2015 10:22
В цялата статия има около15% истина,останалото е плод на полу-развито въображение.На хората май им е скучно и постоянно си режисират разни драматични сцени,свързани с унищожаването на света или поне част от него.Така 5години събираха парички от филмчета и книжки за края на света 2012.Ванга такива неща не е казвала!Давала е не едно и две интервюта.Подкрепете бълвоча,който изливате върху хората с видео интервю,в което Ванга говори за атомно оръжие,използвано върху европейците и получавате лайк от мен;). Всеки може да седне и да си измисли,каквото му се иска и да каже"Ванга предсказа",нали я няма да отрече...Стига сте плашили хората!
28
2
Петър
Петър
16.11.2015 16:18
хайде кажи го това пак след нападението в Франция ;д
1
4
Вярвам
Вярвам
08.10.2015 01:51
Дано Великите сили не натиснат Копчето. Нещата не са розови. Уповавам се на вярата и разума. Светът е достатъчен за всички. Независимо от различията.
10
0
Стилиян Иванов
Стилиян Иванов
08.10.2015 00:17
е стига за воини това няма работа тук да стряска хората автора ако може да го премахне
3
3
Дан
Дан
02.10.2015 14:59
В 1994 году Ванга предсказала, что Сирия окажется в центре событий,
которые принесут человечеству мировой кризис и глобальные перемены.
Теперь по ИГИЛ наносятся НАСТОЯЩИЕ удары, а не "постановочные" от лица коалиции.
ТЕПЕРЬ ИГИЛ несет реальные потери. А их всего два дня бомбят...
Вот теперь все засуетились, и Саудиты с Катарцами - как спонсоры ИГИЛ, и США - как создатели ИГИЛ.
После падения Сирии, по словам Ванги, перемены и обновление для всего мира придут из России, что в целом очень сильно перекликается с пророчествами православных святых.«Произойдет то, чего никто не ожидает.
Россия воскреснет из мертвых, и весь мир удивится.
Православие в ней (России) возродится и восторжествует.
Но того православия, что прежде было, уже не будет.
Самим Богом будет поставлен сильный Царь на Престоле»
(из пророчеств Святителя Феофана Полтавского).
8
2
ДЕМКИП
ДЕМКИП
01.10.2015 14:31
Поживём — увидим!
3
0