sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Рибите

Характер на Рибите

DesislavaDesislava
Джедай
3966
Характер на Рибите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Зодия Риби се символизира от две риби, плуващи в противоположни посоки. Представителите на този зодиакален знак често се чувстват така, сякаш плуват в две различни посоки, което им създава трудност при вземането конкретни решения.

Освен като две риби, плуващи в противоположни посоки, техният символ може да бъде тълкуван и като два полумесеца, насочени навън, показващи възприемчивост, държани заедно от линията на материята. Знакът на Рибите се смята за приемащ знак - този, който е впечатлителен духовно и отворен към света.

Като дванадесетия и последен знак на зодиака, Рибите съдържат в себе си малка част от всички знаци. Това дава на Рибите способността да се идентифицират с хората от всички сфери на живота, от всякакъв произход, по някакъв начин. Тези хора са не само променливи и адаптивни, те имат отворени умове и огромно разбиране. Те могат да прекарат голяма част от живота си в копнеж за разбиране, и от друга страна в състояние на божественото недоволство.

Рибите може да бъдат изключително успешни, когато им се дава възможност да изразят себе си. Изкуствата, маркетинг, музика, преподаването, драматургията, лечебните изкуства ... това са всички области, в които Рибата може да намери израз. Въображението им и забележителната интуиция ги даряват с завидни проблясъци на прозрение и творчеството.

Рибите са чувствителен знак към критиката и към чувствата на другите. Лесно се трогват от човешкото страдание, поне на теория, те няма да навредят дори и на муха. Те вярват в хората и дълбоко се нараняват от човешкото поведение, а също така им е трудно да казват не. Те понасят суровите реалности, като се опитват да ги избегнат или чрез бягство, или самозаблуда. Това е наистина тъжно време. Рибите се оттеглят в собствения си свят в самостоятелно окайване, говорейки сами на себе си "Аз никога няма да се доверя отново! ". Бъдете сигурни обаче, че тези периоди са по-скоро краткотрайни и дори полезни. Рибите обикновено извличат енергия от техните (обикновено кратъки) пристъпи на самосъжаление. След това те идват по-силни, готови отново да се изправят пред света, и също толкова, ако не и повече, състрадателни и основаващи се на взаимното доверие, както са били преди това. Някои може дори да се зачуди как Рибите намират удоволствие в страданието. Понякога това е така, но в по-голямата част от времето, Рибата дърпа много творческа енергия от тъгата.

Много Риби изглеждат почти алергични към неща като списъци за пазаруване, карти, упътвания и инструкции, часовници - те предпочитат да си проправят път през живота сами, отколкото да следват някакъв план. Те са съпричастни, откровени и интуитивни. Рибите разчитат на инстинктите си, а не фактите или логическите решения, преживяват нещата почти или напълно субективно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
510
47
36
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
13414
13414
09.11.2014 23:28
така е
1
0
Вики
Вики
01.12.2012 21:02
Абсолютно всичко се отнася за мен!
4
0
Aleksandra95
Aleksandra95
12.09.2012 09:42
Да това е тъка! ;)
2
0
Деси
Деси
23.08.2012 03:57
АБСОЛЮТНО съгласна съм с последния абзац!
4
1