Фън-Шуй съвети за забогатяване

Фън-Шуй съвети за забогатяване

Ако искате да привлечете богатство в дома си, спазвайте Фън-Шуй съветите за забогатяване. Поставете декоративна къпалня за птици в предната част на дома си, близо до вратата. Добре е в къпалнята да има малко вода, която да сменяте всеки ден, за да е чиста. Замърсената вода отблъсква богатството от дома ви.

Лилавият цвят е цветът на просперитета и богатството. Затова украсете хола си с аксесоари в лилав цвят – нека това бъдат възглавници, изкуствени или естествени цветя или камъни. В облеклото си също използвайте лилаво, носете лилави бижута.

Ако имате отделен кабинет или място за работа, до него закачете вятърни камбанки, те привличат богатството. Друг съществен за привличане на богатството елемент е дървото. То носи изобилие и благоденствие, затова трябва да имате дървено клонче или дървена фигурка близо до бюрото си.

Избягвайте горещото и топлото в близост до мястото, където работите. Ако точно до бюрото ви се намира радиаторът, сложете до бюрото или върху него стъклен съд с вода, най-добре тъмно син.

Фън-Шуй съвети за забогатяване

Фонтаните, а също така и всичко, свързано с водата, ще привлече богатството в дома ви. Сложете фонтан, аквариум или ваза с красиви камъчета и малко вода в хола или близо до мястото, където работите.

Помагат и картини на водна тема - например морета, реки, водопади и океани. Ако има вълни с бяла пяна на картината, това допълнително привлича богатство и късмет.

Не поставяйте водни елементи срещу входната врата и близо до вътрешни стълби, тъй като това означава изтичане на богатството от дома.

Работното ви място трябва винаги да е подредено, ако искате да привлечете богатството в дома си. Разхвърляното бюро няма да ви помогне да забогатеете.

В помещението, в което работите, трябва да има допълнително снабдяване с кислород за сметка на живи растения. В зоната на работата ви поставете цитрин, той е основен източник за привличане на богатство. Пиритът също привлича положителни енергии, богатство и изобилие.

Рейтинг

5 6
4 7
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
08.11.2015 09:06
Неподписан материал, кой знае откъде свален.
Ако дървото привличаше богатство, всички дървари щяха да спрат да са дървари, защото щяха да са милионери.
Ако водата привличаше богатство, всички рибари щяха да спрат да са рибари, защото щяха да са милионери.
Най-забележителното изречение е "трябва да има допълнително снабдяване с кислород за сметка на живи растения" - изхвърляме цветята и слагаме кислородна бутилка с дозатор!
А как пиритът ще привлече богатство, след като го наричат "златото на бедните"?
Явно е, че всичко не е толкова просто, както е описано. Затова има обучение по Фън Шуй.
7
3