sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво означава, ако изгубиш обеца

Какво означава, ако изгубиш обеца

Какво означава, ако изгубиш обеца

Ако изгубите обецата си, това е доста неприятно, тъй като ще наруши хармонията на комплекта бижута, но освен това носи и скрито значение. Поверията за изгубени обеци съществуват от векове.

За мъжете е нещастие да изгубят обеца, но за жените това е истинско щастие според древните поверия. Ако изгубите обеца от дясното си ухо, това предвещава скорошен брак. Това поверие много често се сбъдва, като понякога не става въпрос за брак, а за нови любовни отношения.

За да изгубите обецата си от лявото си ухо, върху вас се е трупала отрицателна енергия в продължение на много дълъг период от време. За да ви предпази, обецата е поела тази отрицателна енергия и е паднала от ухото ви.

Ако обецата е от полускъпоценни камъни и най-вече от тюркоаз или яспис, това е сигурен знак, че някой ви е замислял нещо лошо, но няма да успее да ви навреди.

Когато омъжена жена изгуби обеца от дясното си ухо, това означава, че скоро ще изневери на съпруга си. Ако изгуби обецата от лявото си ухо, трябва да очаква изневяра от половинката си.

Какво означава, ако изгубиш обеца

Изгубите ли златна обеца, това предвещава неприятности и болести, които обаче ще минат бързо и без особени последствия. Но ако намерите златна обеца, не я носете, тъй като това ще ви донесе само неприятности в здравословно отношение и ще се отрази на любовните ви отношения.

Ако не можете да откриете собственичката на обецата, по-добре е да я претопите и да я направите на кръстче с добавка от още малко злато, което да занесете в църквата, за да бъде осветено.

Ако не искате да правите кръстче от намерената обеца, оставете я за три минути под течаща вода, за да я пречистите от отрицателните енергии, но не се препоръчва след това да я носите на ушите си.

Ако намерите сребърна обеца, оставете я пет минути под течаща вода в открит водоем или просто я измийте добре с вода от бутилка, но навън. След това можете да носите тази обеца, тя няма да ви навреди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати