Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Виж повече

Рейтинг

5 111
4 77
3 48
2 22
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Кирил
Кирил
17.01.2014 07:44
Сега хората живеят всеки за себе си и си мислят, че като се облагодетелстват персонално, ще постигнат най-доброто възможно в живота. Но като се види по-внимателно, когато всеки е сам за себе си и обижда по този начин тези, които са редом или около него, не може да помогне на България с нищо. Много хора пък отиват още по-далече като казват, че България не ги интересува и няма смисъл да се хабят за държавност и благополучие народно. Но и първите и тези-втортите не проумяват, че където и да се скрият - във Франция, Англия, Италия, САЩ, винаги ще са българи и ще са от България, ще са свързани с нея и няма по никакъв начин да са други освен българи. Затова, когато говорят лошо за България, не подкрепят българското и българите, когато правят лошо на държавата и своите сънародници, те правят лошо преди всичко на себе си. Такива хора, живеещи зад граница и макар и богати, няма да са щастливи и няма как да си сменят българското с нещо друго. Като правят лошо на България, тях също ще ги сочат с пръст и ще им се смеят. Затова всички трябва, за да имаме уважението на други народи, да работим за България и да намираме верните решения в икономически и политически план. Само така ще дръпнем и ще можем да се възродим отново.
15
0
лИНА
лИНА
13.01.2014 22:25
Така е
2
0
Димитрова
Димитрова
15.11.2013 14:37
Това е една свята жена, която ще остане в душите и сърцата на много хора.
12
1
ученикът
ученикът
12.11.2013 15:23
Поклон пред светлата й памет и едно огромно благодаря на Единството , за дара който се явява милувка за мен когато , чета думите й :)
8
1
valka
valka
14.09.2013 21:39
България е била чудесно място за живеене. Има много красиви места. Проблема е..че и малкото стойностни неща у нас - не се поддържат! Дано казаното от Ванга да се осиществи най-скоро време..
10
0
ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗА БЪЛГАРИЯ
16.07.2013 17:53
Много ми е тъжно за България! На никого нищо не сме направили. Постоянно от разни държави (като Америка например)не ни зачитат. Казват че сме най-мръсната
страна-ами в Африка. Знаете ли че след освобождението други страни (незнам точно кои)са направили така че Македония да се раздели от нас защото сме щели да сме голяма държава:(!!!
Но все пак има надежда защото преди години Англия(както сега България)е била неизвестна-а сега виште я (известна че и повече)!
Аз обичам България! Известна или не Баба Ванга е права-хората ще видят че България в себе си е била е и щебъде силна и велика ДЪРЖАВА!!!!!!.....
4
3
Ив
Ив
25.02.2014 16:12
Хубаво е, че обичаш България, ама се научи да пишеш, че какво ще правим с тази неграмотност..., как ще излезем от блатото с нея? (След препинателните знаци се слага интервал, преди че има запетая, "не знам" са 2 отделни думи, думата вижте се пише с Ж. И накрая - България никога няма да бъде "силна и велика" - няма нужда да си промивате мозъците!
0
3
rumen ivanov
rumen ivanov
13.07.2013 13:07
Медиум, изчиства негативна енергия и магии, тълкува сънища,кафе.Дава отговори свързани с любов,семейство, работа, бизнес.Ритуали за събиране на разделени, отключване на късмета за пари, любов, здраве ,,Бъдеще, минало дава точни отговори. Отговор на въпросите ще получите на 0876197366
2
9
TeosDoros
TeosDoros
10.02.2014 13:01
и пак гледате кинти да правите ши*ани алчни типове!
2
0
Мардж
Мардж
27.06.2013 16:56
Дали всичко това е истина?
1
0