Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Рейтинг

3.9
Общо 258 гласували
5 111
4 65
3 48
2 22
1 12
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

лИНА
лИНА
13.01.2014 22:25
Така е
2
0
Димитрова
Димитрова
15.11.2013 14:37
Това е една свята жена, която ще остане в душите и сърцата на много хора.
12
1
ученикът
ученикът
12.11.2013 15:23
Поклон пред светлата й памет и едно огромно благодаря на Единството , за дара който се явява милувка за мен когато , чета думите й :)
8
1
valka
valka
14.09.2013 21:39
България е била чудесно място за живеене. Има много красиви места. Проблема е..че и малкото стойностни неща у нас - не се поддържат! Дано казаното от Ванга да се осиществи най-скоро време..
10
0
ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗА БЪЛГАРИЯ
16.07.2013 17:53
Много ми е тъжно за България! На никого нищо не сме направили. Постоянно от разни държави (като Америка например)не ни зачитат. Казват че сме най-мръсната
страна-ами в Африка. Знаете ли че след освобождението други страни (незнам точно кои)са направили така че Македония да се раздели от нас защото сме щели да сме голяма държава:(!!!
Но все пак има надежда защото преди години Англия(както сега България)е била неизвестна-а сега виште я (известна че и повече)!
Аз обичам България! Известна или не Баба Ванга е права-хората ще видят че България в себе си е била е и щебъде силна и велика ДЪРЖАВА!!!!!!.....
4
3
Ив
Ив
25.02.2014 16:12
Хубаво е, че обичаш България, ама се научи да пишеш, че какво ще правим с тази неграмотност..., как ще излезем от блатото с нея? (След препинателните знаци се слага интервал, преди че има запетая, "не знам" са 2 отделни думи, думата вижте се пише с Ж. И накрая - България никога няма да бъде "силна и велика" - няма нужда да си промивате мозъците!
0
3
rumen ivanov
rumen ivanov
13.07.2013 13:07
Медиум, изчиства негативна енергия и магии, тълкува сънища,кафе.Дава отговори свързани с любов,семейство, работа, бизнес.Ритуали за събиране на разделени, отключване на късмета за пари, любов, здраве ,,Бъдеще, минало дава точни отговори. Отговор на въпросите ще получите на 0876197366
2
9
TeosDoros
TeosDoros
10.02.2014 13:01
и пак гледате кинти да правите ши*ани алчни типове!
2
0
Мардж
Мардж
27.06.2013 16:56
Дали всичко това е истина?
1
0
SSGGSS
SSGGSS
09.06.2013 11:21
От изчетените коментари разбрах, че българите, като цяло, можем да се надяваме и да злобеем! Това, със сигурност го можем. Но, никой не каза, че трябва да работим, много и здраво да работим, за да постигнем това, което желаем! Защото, наготово, даром, отгоре, никой, нищо няма да ни даде! Не може да мислим, каква далавера да направим, за да не работим, как и колко да откраднем, за да ни е добре персонално. За да постигнем мечтите си относно БЪЛГАРИЯ, първо трябва да сме единни, впоследствие ще се реализират и предсказанията!
7
0