Как да се предпазим от негативна енергия

Как да се предпазим от негативна енергия

В нашия свят сме заобиколени от много негативна енергия. За съжаление в съвремието ни властва негативното. Депресията може да ни погълне без дори да се усетим. Всеки човек трябва да се бори с обграждащата го негативна енергия и да се старае да живее живота си в хармония със себе си.

По-често отрицателната енергия се явява като вибрации и се поема от едно лице, група хора или определени ситуации. Замислете се откъде може да е дошла тя, за да намерите и по-скоро защита.

Отрицателни приказки – хора, които само се оплакват от проблеми, лични или дори световни. Обръщат внимание само на отрицателната страна на живота, изваждат всеки болезнен детайл. Опитайте се да не им обръщате внимание, пуснете си музика и мислете за нещо приятно.

Страхът носи най-негативната енергия. Дали е икономически, здравословен или друг вид страх, трябва да се правят опити за справянето с него. Отърсването от него не е лесна работа, може дори да се наложи посещение при психоаналитик. Дръжте настрани лошата енергия на страха, носете кварцов кристал в джоба си или около врата си.

Зломислещите хора – тъкмо ви се оправят нещата и изведнъж всичко се обърква. Захващате се с нещо, а то се проваля. Вярвате или не, има хора, които влияят точно по този начин. Защитете се чрез свещ, лампа или дори цигара. Тези хора не обичат светлина. Мислете си за слънцето, докато говорите с тях.

Хора, които вечно се оплакват – без значение какво сте постигнали, този тип хора ще омаловажат постиженията ви и, ще ви накарат да се чувствате като неудачник. Дръжте лошите духове[ настрани с молитва. В съвременния свят, [молитва в офиса няма да е добре приета, затова се помолете наум. Ако общувате с вечно оплакващи се хора, прекъсвайте ги, не им позволявайте да ви напълнят със своята отрова.

Вечните жертви – дори не ги приемайте в дома си.

Хора, които вменяват чувство за вина – златото символизира три неща, които тези хора мразят. Това са лукс, простота и използването на собствените ръце за постигане на успех.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 16
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
23.01.2014 05:50
Ах, защо е така?Те не съзнават,че така увреждат ближния.Те така обсебват с приказките си съчувстващите,че после е много трудно да се отделиш от тях.Това са такива, които много съзнателно знаят,че ги очаква геената огнена и всячески се стремят да привлекат и съмишленици.Бог да им забрани!!!
4
0
Роси
Роси
21.04.2013 12:05
Винаги се старая да не се хваля,да опростявам нещата така,за да не ми завиждат и въпреки всичко се намират някои "приближени",които злорадстват зад гъба ми.Рано или късно им тегля чертата и продължавам напред,като си казвам:по-добре сама,отколкото с лошо обкръжение от недобронамерени особи.
18
1
Росица
Росица
07.09.2012 09:36
Осъзнаването на факта, че сме попаднали под негативно енергийно влияние е наполовина решен проблем. Остава да намерим сигурен начин да се защитим и нещата ще си додат по местата, а източникът на негативното влияние ще понесе последствията от мислите, думите и действията си...
9
1
мишо
мишо
05.03.2012 09:14
Това е много вярно. Човек трябва да бъде силна личност и да избягва хора, които не може да приеме бързо. Подбирайте си приятелите, които се радват на Вашите успехи и ги споделят, а не завистници и демагози.
9
1
Hipnotizator
Hipnotizator
04.03.2012 18:53
В статията има доста неверни неща, но заглавието е истина. Аз съм срещал всякакви хора в живота, сега не искам да видя човек на картинка дори. Най-много бяха хората, които се ПРАВЕХА, ЧЕ МИ ПОМАГАТ. В РЕЗУЛТАТ ПОМОГНАХА САМО НА СЕБЕ СИ. ОСОБЕНО ФАКТА, ЧЕ НЕ ОБИЧАТ СВЕТЛИНАТА, УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ ТЕ ПРОСТО НЕ ИСКАТ ОТНОВО НЯКОЙ ДА ИМ НАДНИЧА, ЧРЕЗ СВЕТЛИНАТА В ЖИВОТА. В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ИНТРИГАНТИ И КЛЕВЕТНИЦИ НЕ СРЕЩНАХ НИЩО ДРУГО, ЗА ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ. А НЯКОЙ ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ПАРИ ЗА ЗЛАТО, ТОЧНО КАТО МЕН И НЕ СА СИ ПРАВИЛИ ПАРИТЕ НА ГЪРБА НА ХОРАТА, ПРОСТО СА СВИКНАЛИ ДА ХАРЕСВАТ, ТОВА КОЕТО МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ! ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ НЯМА ДА ОСТАВЯ ДЕТЕ ДА ТОВА ОБЩЕСТВО! И ДЪРЖА ДА НЕ СЪЗДАВАМ НИЩО УМИШЛЕНО, ЗА ДА НЕ МЕ ОГРАБВАТ ПОВЕЧЕ, ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН!!!
3
1
Виолета Бахова
Виолета Бахова
04.03.2012 12:30
Колкото и да не ми харесва това е съвсем вярно.Аз загубих сина си точно поради негативното влияние върху него от сестра ми през целия му живот и аз не можах да се справя със злото.Самоуби се на 31г.като последно повтаряше,че му промиват мозъка и се мъчат да го съборят. ХОРА, НЕ ПРАВЕТЕ ЗЛИНИ!
6
0