sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво привлича жените

Какво привлича жените

Какво привлича жените

Изкуството да привлечете женското внимание е доста сложно за овладяване. Въпросът е какво искате да постигнете – съблазняване, чувства, връщане на любимата.

Всеки мъж иска около него да има тълпи от жени, които искат да ангажират вниманието му. Основното, което трябва да знаете, е че като седите вкъщи пред компютъра или телевизора, никой няма да звънне на вратата ви.

А вероятността това да е страхотна мадама е равна на нула. Колкото и съвети за съблазняване на жени да сте чели, трябва да действате и да рискувате.

Първата ви цел е да завържете разговор с дадена жена и да предизвикате интереса й. Не се отказвайте, ако жената ви се струва прекалено красива, много често точно това отблъсква мъжете и красавиците са самотници.

Какво привлича жените

Преодолейте страховете си и си внушете, че сте уверен в себе си мъж, който ще постигне всичко. Можете да получите отказ, и не един. Но всеки отказ е безценен опит за вас, който ще ви помогне да анализирате грешките си и да не ги повтаряте.

Не се запознавайте с изтъркани фрази от типа на: „Как се казвате? ” Измислете нещо свое, дори попитайте колко е часът, а след това отбележете колко красиви са ръцете й. Това може да предизвика усмивката й.

След като веднъж сте ангажирали вниманието й, трябва да сте в мозъка й през цялото време. Тя трябва постоянно да мисли за вас, без значение какво мисли – добро или лошо.

Редовно й пращайте SMS-и с пожелания за добро утро и прекрасна нощ, кажете й, че сте я сънували през нощта или че не сте могли да заспите, защото сте мислили за нея.

Жените много ценят вниманието и ако ги слушате или поне се правите, че ги слушате и се интересувате от проблемите им, солидната основа вече е готова.

Съществува обаче вероятността жената да ви приема само като приятел. Тогава преодолявайте това състояние постепенно, като й подарявате цветя, водите я често на ресторант и кино.

Външността не е най-важното, но все пак следете как се обличате, когато излизате. Не е задължително да изглеждате като атлет, добре е да сте спретнат и елегантен.

Жените обичат с ушите, затова говорете красиви неща, не мрънкайте и забравете за паразитните думи. Правете често комплименти – това радва всяка жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ккк
ккк
09.11.2014 16:45
:)
0
0
Име
Име
09.11.2014 16:41
а?
1
0
valkata
valkata
08.03.2014 02:03
искат пари
2
1
Ини
Ини
04.07.2013 10:31
Ти случайно не си жена и откъде накъде ще знаеш какво искат жените!!! Айде моля ти се недей да критикуваш нещо за което не знаеш нищо!!!
4
0
Анонимен
Анонимен
12.04.2013 17:26
Не е вярно, жените отдавна вече не обичат с ушите си, отдавна вече не вярват на лъжи и е ненужно да им сваляте звезди от небето. Така че ако една жена е привлечена от мъж тя сама ще го потърси, а не е нужно той да я сваля.А ако е приела един мъж само за приятел няма никакъв шанс нещата да се променят.
10
1