sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Какви тайни крият мъжете с тънки устни?

Какви тайни крият мъжете с тънки устни?

Мъж с тънки устни

Отдавна хората се опитват да разчетат характера на околните по чертите на лицето. Обикновено очите се смятат за прозореца към истинската същност на човека, но това съвсем не е единствената външна черта, която дава информация. Устните говорят не по-малко за особеностите на личността.

Осланяйки се на това знание, е лесно да се намери подходящото поведение пред отсрещната страна. За тези, които вярват във възможностите на физиогномиката, това може да бъде като кратък пътеводител в отношенията, а скептично настроените просто ще се позабавляват с предположенията.

Какъв е характерът на мъжете с тънки устни?

Принципното схващане е, че тънки устни притежава индивид с общителен и интелигентен характер. Тези мъже знаят собствената си стойност и затова се стремят към лидерство в отношенията с околните. Формата на устните е важен елемент от общата визия на тази част от лицето и тънки устни говорят за спокойствие и хармония във вътрешния свят на мъжа. Той проявява загриженост и интерес към дребните неща.

Тази кратка характеристика обаче не може да се приеме като общовалидна, защото съществуват редица различия в общото разбиране, влагано в понятието тънки устни, а подробностите често са от първостепенно значение.

Подробностите по отношение на форма, големина, цвят и особености имат съществено значение и заслужават по-специално внимание. Ето някои от тях:

- Когато устните на мъжа са на тънки, но и дълги, с недобре определена форма, а ъглите са леко повдигнати - такъв мъж е от типа на фантазьорите и експериментаторите, които вятърничави и непостоянни. Такива мъже веднага обръщат внимание на най-малък интерес от страна на жените, ако няма такъв, сами го инициират. Това са хора с изострен интерес към всичко, което провокира въображението им.

Какви тайни крият мъжете с тънки устни

- Когато устните са тънки, бледи, едва се забелязват, сякаш са постоянно свити - такава форма говори за много активна личност, притежаваща силен характер, готовият лидер. Това е мъжът, който не съблазнява, не ухажва, той направо покорява и завзема всичко, което иска. Отношенията с такъв типаж не са лесни, ако охладнее, не може да бъде спечелен повече. За подобен мъж външността на жената е важна, тя е част от спечелените с битки трофеи. Това е активният мъж, който не е склонен към романтични жестове, а към действие.

- При тънки, бледи, но добре очертани устни, чийто ръбове са обърнати леко надолу и показват характерни гънки в ъглите, говорещи за скепсис - тези характеристики са присъщи за мъжа прагматик, който сдържа бурните си пориви. Той първо притегля и премисля плюсовете и минусите, проучва и чак накрая решава. Такъв мъж е верен и постоянен партньор. Обикновено тези мъже са срамежливци и не показват спонтанни изблици на чувства пред другите.

Вижте още интересни факти за характера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати