sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Известни предсказания за бъдещето на Турция

Известни предсказания за бъдещето на Турция

Известни предсказания за бъдещето на Турция

Стремежът на човека да узнае какво крие бъдещето датира от древни времена. Такова знание е безценно, защото ще определи стъпките ни в настоящето и ще предотврати много грешни решения. За съжаление човекът не разполага с инвентариум, който да му позволи да погледни напред във времето.

Съществува цяла наука за прогнозиране на бъдещи събития, но сухата материя не може да улови и предвиди всички превратности на съдбата, завоите на събитията и неочакваните действия на всеки, замесен случайно или не в някое събитие.

Какво остава на хората при това положение, освен да се обърнат към света на предсказанията и гаданията. Тези практики са толкова древни, че е трудно да се открие началото им. Имената на предсказатели и гадатели са станали нарицателни и се помнят векове след времето, в което са живели. Нострадамус, Ванга, Джуна и още хиляди други са известни на много хора по света, които приемат сериозно техните видения.

За всяка държава по света има известни на народа, който я населява, предсказания, а дали те ще се сбъднат е въпрос, чийто отговор е в бъдещето.

Съседната на нас Турция не прави изключение, а любопитството у нас към нея е обяснимо, предвид местоположението на държавата и историческите връзки, които съществуват между нас и Турция.

Какво вещаят звездите за Турция според известни гадатели?

Османска империя

На този въпрос отговор е даден още през ХVІ век и то от мюсюлмански пророк Муста - Един. Този гадател спечелил вниманието на султана с точни прогнози, но имал смелостта да казва всичко, което знае за бъдещето, а това невинаги вещаело добри дни за него.

На въпрос на владетеля какво ще бъде бъдещето на империята, той отговорил, че Османската империя ще преживее дълги и славни времена, но накрая народ, който живее на североизток, ще я превземе и отново християни ще владеят Цариград.

Това предсказание не е изказано само от Муста - Един. Същото твърди и монахът Авел (1757 -1841) година. В своя книга с предсказания той твърди, че старата столица на Византия - Константинопол, отново ще бъде християнски град.

Това вещаят също йеромонах Агафангел през Х век, Козма Етолийски през ХVІІІ век, Мартин Задека през ХVІІІ век и монахът Антоний Чапеле през 1871 година.

Кой ще бъде народът, който ще върне Контантинопол отново на християнския свят?

Истанбул, Турция

Според Серафим Саровский(1754-1833) година по-голямата част от територията на днешна Турция ще бъде окупирана от руснаци.

Според монаха Паисий Святогорец, който е почти наш съвременник, тъй като е починал през 1994 година, в Близкия и Средния изток предстои война с участието на Русия, Европа и Китай и това ще има тежки последици за Турция.

Много хора ще загинат, други ще приемат християнството, а някои ще избягат в Месопотамия, където сега е днешната държава Ирак. Тогава Константинопол ще стане отново гръцки.

Мюсюлманските пророци дават на Цариград 600 години, в които да бъде турски. Те изтичат през 2053 година. А дали пророчеството ще се сбъдне, много от хората, които живеят сега в България, ще имат възможност да видят с очите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати