Извънземни отвличат космически апарат?

Извънземни отвличат космически апарат?

Сензационнен случай на извънземни опити по някакъв начин да се свържат с нас, гръмна през последните дни. Немски специалист твърди, че неземен разум се е опитал да направи контакт с човешката раса посредством наш космически апарат, но от НАСА отричат с обяснението, че всичко е плод на техническа неизправност. Дали е така обаче остава загадка.

Противоречието относно опитът на извънземни да говорят с нас възникна между НАСА и германски експерт по НЛО. Германският таблоид „Билд” писа, че немският космически изследовател твърди отговорно, че извънземни са отвлекли космически апарат на НАСА. Основната им цел е била да го използват в желанието си да установят контакт със Земята.

Става въпрос за космическият апарат "Вояджър 2", който според немския експерт Хартвиг Хаусдорф е бил превзет от извънземен разум. Откакто е изстрелян сред звездите "Вояджър 2" непрекъснато изпраща информация на учените от НАСА, която им помага в изследването и обработването, за да може космосът да бъде детайлно проучен. Но от 22 април тази година обаче се случва нещо необичайно - информационният поток внезапно се променя и учените започват да получават необичайни, неразгадаеми и обръкващи послания.

Извънземни отвличат космически апарат?

Официоналното становище на НАСА абсолютно отхвърля извънземна намеса в странния информационен поток от "Вояджър 2". Те поддържат тезата, че е имало софтуерен проблем, свързан с банката данни на полета. За германският специалист обаче истината е друга и е „някъде там”. Той е категоричен, че извънземните имат пръст в това, защото останалите части на космическия апарат функционирали прекрасно.

Космическият апарат "Вояджър 2" бе изстрелян на 20 август 1977 година по програмата Вояджър на НАСА. Той носи със себе си диск с поздрави на 55 езика, като евентуален знак на мир и поздрав при среща с извънземен разум. Официалното твърдение към момента на НАСА е, че неизправностите с "Вояджър 2" са били отсранени и сега апаратът изпраща данни нормално.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Виктор
Виктор
12.04.2012 12:12
Да речем,че е вярно.
Естествено,че Наса ще крие истината.Хората не били готови да узнаят истината да да бабите им не са готови.И защо да казват ако е вярно на някого,ще искат да вземат технологията или информацията за себе,ако им дадат въобще.Да я използват за да управляват само американците,не японците,не руснаците ами те.
След време според мен всичко ще излезе наяве
2
0
ves666
ves666
06.08.2011 15:03
Има ли живи малоумници на земята ?
0
2
Габи
Габи
09.05.2011 16:34
Съгласна съм с теб ХАХА, но никой не може да каже какво е станало.
0
0
ХАХА
ХАХА
05.04.2011 09:44
Този немец как е разбрал, че целта на извънземните е да използват апарата за свръзка с нас. Този апарат в момента е в края на слънчевата система и е съвсем нормално да се изгуби връзката с него.
0
0