Разбери каква карма те очаква според годината на раждане!

2 от 9 Снимки
Мева 2
Агресията е далеч от вашата същност. Като цяло сте една приятелски настроена и доста амбициозна личност. Не ви е писано да станете лидер, но все пак впечатлявате с вродената ви педантичност. Изпипвате всичко до последния детайл. В периода 15-47 години постигате много, а след това си почивате. Достигате до среден материален успех.

Кармата ви носи заболявания на кръвта, червата, гърба и кожата. Обожавате сладко, но сте склонни към напълняване.
В любовен аспект сте особено внимателни към половинката си. Трябва обаче да внимавате с хазарта. Ако се занимавате с връзки с обществеността, изобщо работа с хора, както и такава свързана с природата, като земеделие, ще постигнете особен успех;

Кармата е нещо, с което се раждаме. Още древните тибетци са знаели, че душата на човек може да се въплъти в него до 9 пъти. Всеки нов човешки живот преминава през поредица от кармични тестове.

В зависимост от годината, в която сме родени, кармата е приготвила различен тест за нас в някоя от основните сфери – любов, работа или здраве. Житейският ни път е нещо като казарма за душата на Земята.

Будистите наричат всяко следващо превъплъщение Мева, в превод - знак или белег. Цифрата на Мева показва за кой път сме на земята и каква карма може да очакваме. Тя се определя спрямо годината на раждане. Виж таблицата и разбери коя е твоята Мева. Спрямо нея може да разбереш какво да очакваш от кармичния си път.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 7
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.04.2019 13:21
Секси фигура за 15 дни
Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz
0
1
Анонимен
Анонимен
14.12.2018 20:30
Не ми било писано да стана лидер,а пък в хороскопо пише друго.Пълен боклук !
7
7