sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Проверете каква е съдбата ви според датата на раждане

Проверете каква е съдбата ви според датата на раждане

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k884
1 от 10 Снимки

1. Родени сте да бъдете лидер


Хората, чийто сбор от датата, месеца и годината на раждане е 1, са родени да развиват лидерски качества. Тези хора са родени да водят другите, да развиват увереността, независимостта и амбицията си. От време на време може да са твърде арогантни и инати. Ако пътят на живота ви е 1, ще се справяте отлични на ръководни позиции, като шеф, в политиката и бизнеса, както и като военен.
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Дали датата на раждане е предопределила съдбата ни? Може да проверите като изчислите пътя на живота, а според нумерологията ще откриете каква е съдбата ви.

В нумерлогията има т.нар. лично число, което е едноцифреният сбор от деня на раждането ви. Например, ако сте родени на 30 декември 1989 година, вашето лично число е 30, чийто едноцифрен сбор е 3.

Изключение прави единствено числото 11, което се определя като най-висша вибрация, която не бива да се събира до едноцифрено число.

Но числото, което определя пътя на живота ви, е едноцифреният между датата, месеца и годината ви на раждане. Например едноцифреният сбор от датата на раждане 30.12.1989 година е 6.

Това означава, че личното число на този човек е 3, числото, което определя пътя му в живота, е 6. Качествата, които този човек ще притежава, са на тройка, а тези, които трябва да развива, са на шестица.

След като пресметнете вашият път в живота, вижте в галерията ни какво означава всяко от числата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.06.2018 18:11
Ами 10 къде е
9
9