Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Дланта ви издава неподозирани факти за вас

Дланта ви издава неподозирани факти за вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k254
3 от 4 Снимки

3. Въздушен човек


Въздушният човек има дълги пръсти и квадратна длан. Той е надарен с голямо въображение, харизма и сладкодумие. Но често се показва прекалено чувствителен към проблемите, с които ежедневието го среща и мотивацията му бързо угасва. Хората, които принадлежат към този тип, имат нужда от муза или някой, който непрекъснато да им вдъхва кураж. Когато открият този човек, могат да се развиват успешно в сферата на компютърните науки, журналистиката, театъра, киното.

Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите на ръката си, на които науката хиромантия е дала и различни наименования.

Линията на живота например е определяща за продължителността на нашия земен път. Тя може да предвещава заболявания и други проблеми.

Линията на сърцето издава качества от характера на даден човек и показва какъв ще е любовният му опит, и как ще протече неговият семеен живот.

Линията на съдбата пък определя дали животът на човек ще е спокоен и изпълнен с успехи или труден, бурен и изтъкан от противоречия.

Интересно е, че дланта ни може да покаже и някои черти от нашия темперамент. Според формата ѝ хората се разделят на различни типове, а какво е характерно за всеки един от тях можете да видите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати