Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Дланта ви издава неподозирани факти за вас

Дланта ви издава неподозирани факти за вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
1 от 4 Снимки
Дланта ви издава неподозирани факти за вас
Снимка: David Wolfe

1. Земен човек


При него характерен белег е квадратната длан с къси пръсти. Това са хора, които смятат, че в основата на всеки успех стои много труд. Ето защо не обичат да си губят времето с празни приказки, а предпочитат да се захванат с конкретни действия. Целенасочени и прагматични, те са готови да отдадат целия си живот на професията си, но същевременно са склонни да пренебрегнат най-близките си хора. Това е и може би тяхната най-лоша черта.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите на ръката си, на които науката хиромантия е дала и различни наименования.

Линията на живота например е определяща за продължителността на нашия земен път. Тя може да предвещава заболявания и други проблеми.

Линията на сърцето издава качества от характера на даден човек и показва какъв ще е любовният му опит, и как ще протече неговият семеен живот.

Линията на съдбата пък определя дали животът на човек ще е спокоен и изпълнен с успехи или труден, бурен и изтъкан от противоречия.

Интересно е, че дланта ни може да покаже и някои черти от нашия темперамент. Според формата ѝ хората се разделят на различни типове, а какво е характерно за всеки един от тях можете да видите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати