Цветята у дома пазят от уроки
Flowers in the Home Protect from Curses
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Цветята у дома пазят от уроки

Цветята у дома пазят от уроки

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k426
Стайни цветя

Цветята у дома безспорно придават свежест, красота и уют на дома. Отглеждайки ги, можем да се докоснем до живата природа, дори и да се намираме в натоварен и сив град. Но растенията в жилището ни не са просто красиво бягство от действителността, а много повече от това. Всъщност грижливо отглежданите китки се отблагодаряват на своите стопани, като им носят късмет и ги предпазват от всякакви зли сили и магии.

Отглеждайте цветята си с любов. Радвайте им се и им говорете и те ще ви пазят от уроки и енергийни вампири, съветват специалистите по окултни практики.

Те препоръчват във всяка къща да се отглежда цветето дебелец. То брани обитателите на дома от недоброжелатели, така че те ще са неподвластни на урочасване и всякакви опасни ритуали, целящи да им навредят. В миналото се е смятало още, че то отблъсква гръмотевиците при буря и плаши опасните духове.

Дебелец
Снимка: SkywalkerPL

Растението се отглежда много лесно, а и има безброй ползи за здравето. Течността, която се отделя от листата му например, се използва в народната медицина за лечение на кожни раздразнения, рани, херпес и др.

Ако все пак нямате възможност да отглеждате растения, то се старайте по-често да поставяте ваза със свежи китки в средата на дома си. По този начин ще стимулирате обновяването на енергията у дома и ще прогонвате лошите сили.

Божур

Сред цветята, които винаги трябва да имате във вазата си, е божурът. Той освежава въздуха, осигурява хармония в семейството, гони депресиите, привлича богатство и любов. Поставете божура на видно място у дома и скоро сами ще забележите, че атмосферата в дома си става по-спокойна и приятна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest