Виж твоя талисман според датата на раждане
The Most Suitable Talisman for you Based on Birth Date
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Виж твоя талисман според датата на раждане

Виж твоя талисман според датата на раждане

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
1 от 12 Снимки

За родените между 21 декември и 20 януари


Благоденствие на тези личности би донесло бижу с кварц или друг сувенир от този камък. Парче от бреза в помещението, където спите също ще ви е от полза да се радвате на спокоен сън и професионални успехи. Същото ще е влиянието на фигурка на гъска или перо от тази птица.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според някои окултни практики човек може да подобри късмета си и да се избави от зли помисли и магии с помощта на талисмани, представляващи животни, растения, минерални камъни (или метали). За да се радвате на тяхната закрила, не е нужно да ги носите и трите едновременно непрекъснато със себе си.

Достатъчно е да имате един от тях с вас и ще се радвате на по-големи успехи в любовта, работата и социалната си среда. Ще се пазите недоброжелатели и значително ще подобрите самочувствието си. Как обаче е най-подходящият талисман за нас?

На този въпрос отговарят специалисти по окултните науки, според които именно датата на раждане е ключова при избор на амулети и всякакви други вещи, носещи благополучие. Вижте какво препоръчват те при различните хора в галерията ни по-горе. Последвайте съветите и направете първите си крачки към своя нов, щастлив и по-успешен живот!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати