Знаменитости, които са виждали извънземни
Famous People who Say They Have Seen UFOs
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Знаменитости, които са виждали извънземни

Знаменитости, които са виждали извънземни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k349
1 от 3 Снимки

1. Миг Джагър


Фронтменът на Ролинг Стоунс вижда за пръв път НЛО през далечната 1968 година. Докато разпуска на къмпинг в Гластънбъри, една вечер той забелязва странен обект с формата на цигара, който се носи из звездите. За него няма съмнение, че това е кораб на извънземна цивилизация. Джагър споделя, че по-късно също е виждал НЛО и това го накарало много да се заинтригува от темата за извънземните;
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Срещата с представители на извънземни цивилизации определено е феноменално събитие, което няма как да се забрави. Независимо дали очевидецът е видял тези мистериозни създания на метри от себе си или е съзрял техен кораб някъде нависоко в небето, подобно преживяване би оставило ярък отпечатък в живота му занапред.

Въпреки това на подобни изумителни разкази в много от случаите се гледа с насмешка. Ако те са разказани от обикновени граждани, околните често решават, че това е някаква шега или че просто човекът, който ги разпространява, е с психични отклонения или злоупотребява със забранени субстанции.

Малко по-различно стоят обаче случаите, в които някоя известна персона съобщи, че се е натъкнала на НЛО. Тогава нейните почитатели дори не смеят да поставят под съмнение думите ѝ.

Оказва се, че редица знаменитости смятат, че са успели да зърнат извънземни. Вижте някои от тях в галерията по-горе и се запознайте с вълнуващите им разкази.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest