Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Месечната прогноза на нумерологията за април

Месечната прогноза на нумерологията за април

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Нумерология

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец април, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Лично число 1

Април е месецът на промяната. Това е добра новина за пионери като вас. Повечето хора обичат сигурността, но не и вие. Приключенията в непознати територии винаги са ви привличали. Времето е подходящо за започването на творчески проект, придобиване на нова квалификация или нов любовен романс. Отървете се от предразсъдъците и се пазете от прекаленото разсейване и разпростиране в различни посоки. Вместо да се нагърбвате с много задачи, се фокусирайте върху едно или две важни неща. От май месец ще се почувствате като коренно различен човек.

Лично число 2

Ще бъдете крайно необходими у дома през април. Намаляването на обема на работата ще ви помогне по-лесно да намерите място за живеене, да ръководите ремонтните дейности или да финализирате продажбата на имот. Ако имате дете, то му отделяйте ежедневно внимание, за да му помогнете с проблемите в училище. Не гледайте на това като изгубено време, дори напротив – това е възможност да прекарате повече време заедно. Нежното насърчаване ще върши повече работа от това да се държите като надзирател. Ако близък или възрастен се нуждае от грижи и помощ, то дайте всичко от себе си, за да осигурите нужната помощ.

Лично число 3

Според нумерологията за април месецът ще ви даде възможността да направите пауза, в която да презаредите батериите. По природа сте изключително енергични и ще ви е трудно да забавите темпото. Ако все пак успеете да се наслаждавате повече на простите човешки удоволствия, без съмнение ще се почувствате по-добре. Така ще ви бъде много по-лесно да се справите със стреса и трудните за общуване хора. Най-хубавото е, че ще сте в състояние отново да се отдадете на дейности, които правят живота ви по-смислен. Общуването с природата може да бъде терапевтично. Важното е да избягвате колкото се може повече социалните мрежи.

Лично число 4

Нумерологичен хороскоп

Ще ви се даде възможност да направите поредната крачка към висока цел през април. Ще успеете да преборите себе си, като се справите със старите демони. Страхът, че няма да успеете, ще победите чрез силата на волята. Ако усетите, че губите смелост, поговорете с приятелите си. Те ще ви призоват да продължите да работите, като ви дадат нужната мотивация. Винаги е по-добре да правите грешки, отколкото да станете жертва на предразсъдъците. Ако имате нужда от специализирано обучение, заложете на учител с високи стандарти. С правилната помощ можете да придобиете експертни познания на една тема, която ви се е изплъзва в миналото. Ако наистина поискате, можете да преместите планини.

Лично число 5

Използвайте месеца, за да опростите живота си максимално. През последните няколко месеца сте натрупали повече приятели, работа и собственост, отколкото е здравословно. Вместо да препускате от парти на парти, по-добре отделете време и излезте на обяд с приятел, който има нужда от вниманието ви. Вместо да се жертвате за неясна цел, то се фокусирайте върху един или два проекта, за които щедро ще ви възнаградят. Зарежете бъркотията. Всичко, което не ви трябва, продайте на разпродажба или дарете за благотворителност. Ако мисълта за рационализиране на живота ви кара да се безпокоите, започнете с почистване на единичните чекмеджета в дома.

Лично число 6

Готови сте да започнете с реализирането на смело начинание. Каквото и да стартирате – здравословен начин на живот, романтична връзка или нова работа, Април е месецът, в който трябва да опитате нещо по-различно. Отлагането на избраното начинание би било грешка. Придържайте се към традиционните методи за постигане на нещата и оставете творческите идеи за друг път. Ще сте доста заети, но ще ви бъде приятно. Бъдете готови да поставите ясни граници за роднини, които прекалено много зависят от вас.

Лично число 7

Ще имате нужда от помощ, за да постигнете нещо значимо през април. Направи си сам нещата могат да се провалят безславно. По-добре използвайте експертна помощ. Ако сте безработни, забравете за CV-тата. Много по-продуктивно би било да споделите с приятели, съседи и роднини за мечтаната работа. Бъдете сигурни, че някой от тях скоро ще ви сподели за възможност, която ще ви се стори доста добра. Същото е положението и с романтичния аспект от живота ви. Съгласявайте се с всяка среща на сляпо и обръщайте повече внимание на новите хора в компанията. Този месец ще е много по-важно кого познаваш, а не какво знаеш.

Лично число 8

Април ще ви превърнете в изключително популярна персона. Приятелският ви кръг ще се разшири. Това ще ви накара да заблестите. Когато започнете да се съмнявате в способностите си, просто излезте навън с компания. Най-добрите ви възможности ще дойдат в резултат от социалните събития, на които ще присъствате. Не се изненадвайте, ако се срещне способен изпълнителен директор в клуб или талантлив художник на лекция. Ще владеете силата да привличате точните хора, които ще ви помагат във всяко начинание. Ако наскоро сте срещнали някой специален, е твърде вероятно да прекарвате всяка свободна секунда заедно. Грижата и вниманието ви ще бъдат оценени.

Лично число 9

Може да се чувствате така, сякаш не можете да си поемете дъх през целия месец. Това е така, защото работата се трупа с невероятна скорост. Въпреки че обичате да се чувствате необходими, ще ви се иска да не разчитат толкова много на вас. Останете фокусирани върху задачите си и правете редовни почивки, дори сроковете да ви притискат. Няма как да сте продуктивни, ако не се храните и не спите достатъчно. Една бърза разходка за обяд може да ви подейства терапевтично. Ако се придържате към рутинните дейности стриктно, ще сте способни да се справите с огромно количество работа. Това ще впечатли както колегите, така и началниците.

Лично число 11

Ще изпитвате вътрешна нужда да се почувствате необходими. Отделете повече време и енергия за връзката си. Излизанията с приятели засилват вашите социални контакти. Това също така ще ви напомни, че е животът не е само работа и вие, подобно на всеки друг, се нуждаете от почивка, релакс и приятен разговор с някой близък. Ще се заобиколите с хора, които ще ви вдъхновяват. Творческата енергия ще тече във вените ви. Може да влезете в клас по изкуствата, да се присъедините към спортната лига или да започнете работа в благотворителна организация. Обърнете внимание на числата – те ще са натоварени с особена енергия този месец. Когато се почувствате изолирани и отчуждени, не се колебайте да се обадите на някой, който ви кара да се смеете. Няма нищо срамно в търсенето на общуване.

Лично число 22

Ще ви упълномощят да отговаряте за сериозен проект. Писнало ви е да се носите по течението. С изземането на контрола над задача, която изглежда неспасяема, ще разкриете потенциала си, като я спасите от провала. Направете всичко възможно, за да повишите морала на колектива. Някои от тях ще се нуждаят от похвали, а други - от честна критика. За щастие вие имате добри инстинкти за това как да мотивирате различните типове личности. Покажете смелост, ако някой се опита да застане на пътя ви. Когато хората осъзнаят, че няма как да ви спрат, сами ще се отдръпнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest