Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Със сол и синапено семе срещу уроки

Със сол и синапено семе срещу уроки

Синапено семе срещу уроки

Има много начини за неутрализирането на уроките, като повечето са известни на човека от дълбока древност. Един от най-ефективните от тях е методът за премахване на уроки със сол и синапено семе. Той е предпочитан, защото освен че действа безотказно, е и същевременно много лесен.

Необходими са ви две чаени лъжици морска сол. Солта не трябва да е йодирана. Използва се гранулирана, защото кристалите ѝ са известни със способността си да попиват негативните и изтощителни вибрации. Другият важен елемент е синапеното семе, което също представлява изключително мощен природен дар за борба с лошата енергия. То се ползва и за разваляне на различни черни магии.

За ритуала по изчистване от уроки ще ви трябва и дървен стол с ниска височина или вълнена кърпа, на която да седне засегнатият. В самото премахване на негативната енергия участват двама човека – урочасаният и този, който ще го пречисти. За този, който извършва ритуала, е важно той самият да не е повлиян от негативна енергия. Трябва ви и горещ железен тиган или жар. Пречистването се провежда на тихо и спокойно място.

Първата стъпка на ритуала е молитвата. Урочасаният трябва да се моли със следните думи: Нека урока, хвърлен на мен (казване на името си), бъде отхвърлен и нека (името на лицето, осъществяващо ритуала) не бъде засегнат от него. Лицето, което изпълнява ритуала, трябва да се моли за предотвратяване на въздействие от негативна енергия върху него.

Урочасаният трябва да седне на ниското столче или върху вълнената кърпа. Коленете му трябва да са свити, а главата да гледа на изток. Дланите трябва да са поставени на коленете и обърнати нагоре.

Със сол и синапено семе срещу уроки

Лицето, провеждащо ритуала, трябва да застане пред урочасания, като остави пълните си шепи със сол и синап пред лицето на засегнатия. Пречистващият кръстосва юмруци пред лицето на урочасания и започва да ги придвижва от главата до петите на засегнатото лице в противоположни посоки и след това да докоснат земята.

Ръцете се кръстосват още в началото на ритуала. Когато се започне изпълняването му, те не трябва да се разделят. След докосването на земята се започва от начало, като това действие се извършва три пъти.

Следното трябва да бъде произнесено при извършване на ритуала: Нека уроките, хвърлени на него от посетители, духове, дървета, минувачи, място, бъдат отхвърлени и той да бъде защитен от болести и наранявания.

В края на ритуала цялото съдържание на шепите трябва да се изпразни върху гореща желязна плоча или горящи въглени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest