sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Автомобилът е фън шуй талисман

Автомобилът е фън шуй талисман

Нина НордНина Норд
Джедай
760556
Автомобилът е фън шуй талисман
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Не поставяйте в колата си бамбукови флейти и висящи камбанки, съветват експерти по фън шуй. Според тях тези предмети са прекалено едри за тясното пространство на купето на колата ви. Експертите са на мнение, че украсите на страничните стъкла и на задното стъкло са абсолютно излишни, защото не помагат за натрупването на положителна енергия.

Затова пък пространството над таблото може да бъде използвано с полезна цел. Там можете да разположите талисмани и амулети. Ако ще закачате талисманче на предното стъкло, гледайте да не е много голямо. Избягвайте фигурки на животинки с клатещи се главички. Те угнетяват обстановката в купето.

Може би ще ви се стори странно, но самият автомобил може да изпълнява функцията на талисман от гледна точка на фън шуй – стига задната му част да е малко по-висока от предницата. При това именно задната му част е тази, която защитава енергията от лоши влияния. Забавните надписи от типа на „Жена звяр в колата”, разположени от задната страна на автомобила, ослабват защитните функции на фън шуй талисмана.

Автомобилът е фън шуй талисман

Предупреждаващите знаци от типа на „Дете в колата”, „Спазвай дистанция” засилват защитните функции. Колите, които имат ниска задна част и са само с две врати, внушават чувство на неувереност на всички, които се возят в тях. Не се чудете, ако се чувствате леко подтиснати в такъв автомобил. Колите тип „кабрио” не са препоръчителни, защото няма как да се натрупа положителна енергия, тя буквално излита през отворения покрив на колата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
25.11.2013 22:29
Талисмани и амулети във Фън Шуй няма.
6
0
АЛЕК
АЛЕК
20.11.2013 19:08
Според мен комплексираните хора си купуват огромни коли, в които се возят сами и се правят на велики... човек със самочувствие и увереност, кара малка спортна коли, защото няма нужда някаква купчина ламарина да му надува самочувствието...:) През годините съм изредил около 20 коли и съм се чувствал най-страхотно в кола с 2 врати... компактна, спортна, бърза, няма нищо излишно... :)
2
0