Не спете върху пресечени линии на Хартман
Don't Sleep Over Intersecting Hartmann Lines
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Не спете върху пресечени линии на Хартман

Не спете върху пресечени линии на Хартман

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Линии на Хартман
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Най-хубаво се спи между залез слънце и полунощ, твърдят британски учени. Според тях най-доброто време за работа са първите часове на деня след изгрев слънце.

Най-добро време за заспиване а 21-22 ч., тъй като между 22 и 23 ч. се получава физиологически спад на енергията, а след полунощ започва приливът на енергия. По-лесно ще се събудите към 6 ч. сутринта, отколкото към 7 ч., когато отново започва моментът на спад на енергията.

Най-вредно е да се спи в местата, където се пресичат така наречените линии на Хартман. Доказано е, че Земята е разчертана от геобиологична мрежа – линиите на Хартман, които минават от север та юг на разстояние 2 м една от друга и от изток на запад – на разстояние 2.5 метра.

Мястото, където живеем и работим, е разделено на невидими правоъгълници, които са ограничени от четири ъгъла – местата, където линиите се пресичат.

Хората, които прекарват много часове на такива пресичания, по-лесно се разболяват и постоянно страдат от главоболие. Лесно можете да разберете къде се намират пресечните точки с помощта на махало. Направете го от конец и пръстен или гривна от немагнитен материал.

Първо изследвайте леглото и бюрото си, като бавно минете над тях с махалото. Когато е над линия на Хартман, махалото се люлее, а в точките на пресичане се върти. Във вътрешността на правоъгълника е неподвижно. Леглото и бюрото трябва да са в правоъгълника, без да попадат върху линиите и още по-малко – върху точките на пресичане.

Котки

Вгледайте се в домашните животни – котките и кучетата никога не лягат в местата, където линиите се пресичат. Кучетата обикновено предпочитат да са в правоъгълника, а котките лягат и на линиите.

Ако имате познат, който търси вода с пръчки, помолете го да провери дали не живеете или не работите на място, където под земята се сливат две подземни реки.

Такова място е не по-малко вредно от точките на пресичане на линиите на Хартман. Вредното им влияние може да се неутрализира, ако сложите под леглото, точно върху пресечната точка, огледало с лице към пода, мраморна плочка, глина, връзка чесън или лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest