Възрастна китайка роди каменно бебе
Old Chinese Woman Gives Birth to Stone Baby
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Възрастна китайка роди каменно бебе

Възрастна китайка роди каменно бебе

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k391
Каменно бебе
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Възрастна жена от Китай изумила близките си и дори самата себе си, след като се сдобила с каменно бебе, предават западни медии.

През далечната 1948 година Хуанг Йиджун от Южен Китай заченала, но за жалост плодът не могъл да оцелее. Въпреки това той останал в тялото на жената и се наложило да бъде отстранен по оперативен път.

Медицинските специалисти заявили на нещастната майка, че ще трябва да даде сто юана, за да се извърши операцията. Жената била доста притеснена, но се замислила, че сумата е прекалено голяма и напуснала болницата, без да се подложи на хирургическата интервенция.

Това бяха много пари. Такава сума семейството ми можеше да изкара само след няколко години - разказва китайката.

Така мъртвият плод останал в тялото на жената и тя продължила живота си по старому. Десетилетия по-късно обаче през 2009 година внезапно мъртвото отроче решило да напомни за себе си. 92-годишната старица започнала да усеща силни болки в корема. След като те така и не отшумели, тя най-после се съгласила да посети лекар.

Медицинският специалист първоначално отдал болезнеността в коремната област на характерните заболявания, които се срещат при възрастните пациенти. След проведено изследване обаче той открил, че става дума за далеч по-необичаен здравословен проблем.

Направо не мога да повярвам какво открих. Аз имам 40-годишен стаж зад гърба си, но с подобен феноменален случай се сблъсквам за първи път, развълнувано разказва Д-р Лиу Анбин, който пръв научил за проблема на Хуанг Йиджун.

Изключително впечатление от явлението били и лекарите от Акушерство и гинекология. Специалистите обясняват, че когато жизнените функции на плода са преустановени, докато той е още утробата на майката, с времето плътта се разпада и тялото се освобождава от него. Незнайно защо обаче при Хуанг Йиджун не се е случило.

Д-р Анбин и колегите му подложили възрастната жена на редица изследвания, за да се справят със специфичния случай по-възможно най-адекватния начин. В крайна сметка те решили, че проблемът може да се реши само с помощта на операция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ALusiana
ALusiana
02.06.2015 12:56
Ужас хора, как е могла да знае какво има в нея и да си живее спокойно....
6
2
iva
iva
25.07.2015 00:22
tq e znaela 4e ima bebe no e nqmala pari za da q operirat lekarite
1
0
иле-ели
иле-ели
02.06.2015 16:29
и аз това се питам?!
5
2