Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи

Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи

Медитация

За силата на слънцето и енергията, излъчвана от най-ярката звезда в нашата галактика, се говори отдавна. Този мощен светлинен, топлинен и енергиен източник отдавна се използва за най-различни цели.

Слънцето е най-мощният и леснодостъпен източник и е използван от дълбока древност за получаване на енергия от светци, отшелници, йоги, тибетски лами, включително и основателят на съвременния джайнизъм Махавира и други.

Няма никакво ограничение нито по възраст, нито по расови, религиозни или други признаци. Не трябва да се променя рязко начинът на живот, не трябва да се правят изтощителни гладувания – всичко си идва само. А този, който не се чувства добре след началото на занятията, трябва да ги изостави.

Слънцеядите са хора, които твърдят, че са способни да трансформират енергията на слънчевата светлина. Да не ядете нищо (или почти нищо), да пиете само вода или изобщо да не поемате течности.

Всичко зависи от готовността. Това е много важно понятие: при слънцеядите се наблюдава съществено пренастройване на организма под новото „енергийно" хранене. Това може да се постигне в рамките на един ден или година.

По пътя на самоусъвършенстването и след дълга подготовка, слънцеядите са успели да ангажират с работа вътрешните органи. Както се казва, те са преминали на следващо ниво, когато потребността от материална храна отпада.

Слънце

Всеки притежава такава способност. Само че хората са толкова заслепени от храната и помислите си, че тази тяхна способност практически е загубена. Преходът на преживяване без храна е лесен, човек се адаптира сравнително бързо.

Малко по-трудно се свиква без водата - в клетките започва дълбочинно пречистване, което се съпровождаше с вибрации в цялото тяло, слабост, пресъхване на гърлото. Кожата се покрива с обриви, наподобяващи ухапвания от комар. Това състояние продължава около половин месец. Мнозина се плашат и нямат сили да продължат, но не са малко хората, които успяват да издържат на това изпитание.

Когато човек гледа Слънцето, стават следните промени: човек преодолява страха, въобще менталните нарушения изчезват, например стресовите състояния или депресията, изчезват умственото напрежение, както и много жизнени проблеми; физическите болести изчезват, постепенно намалява апетитът; мозъкът започва да развива особената способност да съхранява слънчевата енергия и да я натрупва като запас; изчезва чувството за глад; разкриват се редица способности – способност за визуализация на образи или състояния, способност да се вижда аурата и нейните цветове и т.н.

По този начин може да се достигне пълна вътрешна свобода, освобождение от физически и психически болести.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sofiq
sofiq
12.08.2015 12:43
AZ mislq,4e e vuzmojno bez hrana-no bez voda ne.
3
0
иле-ели
иле-ели
09.05.2015 16:31
тази способност за визуализация на образи, да не е някакво увреждане на мозъка
без вода е доста опасно май
0
0
иле-ели
иле-ели
09.05.2015 16:26
трябва да им се премери пулса
0
0