Любов в годината на Козата за Скорпион
Love in the Year of the Wood Goat for Scorpio
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Скорпион

Любов в годината на Козата за Скорпион

Скорпион
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

В началото на 2015 година Скорпионът няма да бъде зарадван. Споровете, недоразуменията, безсмислените скандали бавно и постепенно ще ви отдалечават емоционално от вашата половинка. Не е изключено причина за тези трудности да станете вие самите, защото за вас е важно да бъдете лидер, дори в интимните отношения.

Дървената Коза ще ви подсети, че не бива да налагате възгледите си на партньора, а по-скоро да намирате компромис, защото това е единственият начин да запазите спокойствието в една връзка.

Обвързаните представители на тази зодия ще трябва да взимат съдбоносни решения през февруари, август и ноември. На жените Скорпиони не е изключено да им предложат брак през тези месеци. А мъжете Скорпиони ще определят своята половинка, срещайки нова любов или оформяйки съществуващите отношения в законен брак.

Скорпионите и от двата пола трябва да добавят инициативност, да загърбят излишните съмнения и опасения, които не им дават спокойствие и да бъдат последователни в любовния си живот. Ако успеят да спазят тези неща, дървената Коза ще им подари наситени, ярки и разнообразни преживявания.

Летните месеци като цяло ще ви зарадват с идилия и уют. Всички проблеми, които са се опитвали да унищожат вашия съюз, ще изглеждат абсурдно.

Флирт

Въпреки това, през октомври ставатe изключително неспокойни, защото спокойната обстановка ви изнервя до краен предел. Време е да потърсите страстта и емоционалните изживявания.

Необвързаните Скорпиони няма да се интересуват от намирането на партньор в живота. На любовния фронт дървената Коза предвещава период, през който на Скорпионите няма да им се наложи да скучаят в самота.

Доволни сте от семейното си положение, а и работата ще излезе на преден план. Не можем да кажем същото за края на лятото. Сякаш презаредени и отпочинали, вие сте готови за нови подвизи.

Този период ще ви позволи да излезете от тъмното царство, което обитавате, да търсите запознанства и флирт. Ще подновите стари приятелства и социалните ви контакти ще нараснат значително. Бъдете активни, не се затваряйте в черупката си, защото ви е писано да сте душата на компанията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest