sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Рак

Любов в годината на Козата за Рак

Зодия Рак
3D куб Ubik за деца и възрастни-16%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.28 лв.
Виж ››

За хората, родени под знака Рак, годината на дървената Коза ще бъде едновременно спокойна, но и много интересна в любовно отношение. Необвързаните представители на зодията ще успеят да излязат от срамежливата си черупка и да станат по-напористи в отношенията си със срещуположния пол.

Това ще провокира значителен интерес към тяхната личност и те ще си спечелят много обожатели. Въпреки това голяма част от срещите ще завършват само със секс, което има вероятност да разочарова чувствителния Рак до голяма степен.

За обвързаните Раци пък дървената Коза е отредила спокойна година, наситена с много положителни емоции. Голяма част от тях ще се врекат във вечна вярност на човека до себе си, докато други ще преминат на нов етап в отношенията с партньора и не е изключено да заживеят под един покрив.

Любовен хороскоп

Разбира се, дори и домошари по природа, Раците ще трябва да преодолеят и някои препятствия. Към средата на годината интимните отношения ще бъдат изправени пред важни избори, които няма да се решат без необходимите компромиси.

Възможно е да възникнат проблеми от финансово естество, както и спорове, свързани с децата. Ако не успеят да се решат бързо, дървената Коза съветва представителите на тази зодия да си дадат малка почивка, през която да останат насаме с мислите си. Едва тогава те ще са в състояние да се дистанцират от своята емоционалност и да вземат най-правилните решения.

Втората половина на 2015 година вещае малко по-спокойни дни. Единственото нещо, за което трябва да внимават личностите, родени под този знак, е тяхната мнителност и ревност. Възможни са дребни скандали и противоречия, свързани с тези техни притеснения.

Дори да се намират в неангажираща връзка, чувствителните Раци ще се опитват да бъдат подвижен детектор на лъжата, което доста ще обезпокои техните партньори. Колкото повече растат чувствата им, толкова повече и тяхната несигурност се засилва.

Дървената Коза ги съветва да внимават с обвиненията и обидите, защото рискуват да си навлекат нечий гняв. Освен това, Раците съвсем не са безгрешни и пазят умело своите тъмни тайни, така че не е необходимо да прехвърлят своите угризения на съвестта върху половинките си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest