sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Уфолози опитаха да се свържат с извънземни в Скалица

Уфолози опитаха да се свържат с извънземни в Скалица

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k364
Уфолози Скалица

Конференция, посветена на земните и извънземните феномени, се състоя наскоро в ямболското село Скалица. На нея се събраха медици, физици, любители-уфолози и интересуващи се от двете теми граждани.

По време на събитието бяха представени разсекретени материали на Пентагона по въпроси, свързани с НЛО. Безспорно най-вълнуващият момент от програмата на събитието беше опитът да се осъществи контакт с извънземен разум. В петък срещу събота трима участниците започнаха да медитират, за да се подготвят за възможното съприкосновение и то по метода на д-р Стивън Гриър.

По-късно ентусиастите се отправиха към скалите и направиха всички подготвителни ритуали, но за жалост, явен резултат така и не беше отчетен. Това обаче не смазва силната вяра на присъстващите, които бяха повече от убедени, че някой ден точно на това место ще се свържат с представители на извънземни цивилизации.

Все пак в конференцията не липсваха и други интересни моменти. Демонстрацията на лечебния ефект на скали край селото също развълнува присъстващите. Множество легенди гласят, че скалните образувания лекуват различни болести и възвръщат изгубени сили.

Но понеже за възстановяването от повечето болезнени състояние е необходим няколкодневен престой, демонстрацията доказа как влияят скалите върху кръвното налягане и то само след няколко минути.

Извънземни

Четирима от гостите на конференцията с трепет се включиха в опита. Тяхното кръвно налягане беше премерено, а стойностите съобщени пред всички. Доброволците стояха на скалите по 5, 10 и 20 минути, след което специалист отново измери налягането им.

Оказа се, че то бе паднало с 5, 10 и 15 единици. Освен това с помощта на специален уред бе замерена силата на магнитното поле до скалните образувания и се установи, че то е с 30 до 80 процента по-високо, отколкото на метър до тях.

Идеята за събора на уфолози в село Скалица беше на Иван Иванов, който е от този край, но от години пребивава в САЩ. Всъщност Иванов може би е човекът, който е направил най-много за популяризирането на лечебния ефект на местните скали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest