Мистерията на девствените родилки
The Mystery of the Virgin Mothers
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мистерията на девствените родилки

Мистерията на девствените родилки

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Мистерията на девствените родилки
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Статистиката сочи, че една от всеки двеста млади жени на територията на САЩ твърди, че бременността ѝ е необяснима, тъй като тя е все още девствена.

Това е озадачило изследователите на репродуктивните проблеми и е дало поводи за размисли на любителите на мистериите. Дългогодишно изследване върху сексуалното здраве на младите американци се опитва да даде обяснения на това явление.

В изследването, което е продължило над десет години, са взели участие почти 8000 жени. Пет процента от бременните жени, които участвали в изследването, са категорични, че никога не са участвали в полов акт.

Нито една от тях не се е подлагала на инвитро процедура, за да зачене, което би обяснило мистерията със забременяването въпреки девствеността. Всяка една от младите бременни жени, които твърдели, че са заченали девствени, се аргументирала с факта, че изобщо няма близки отношения с мъже.

Мистерията на девствените родилки

Жените, които са участвали в дългогодишното изследване, периодично са отговаряли на въпросите на изследователите, за да се проследи цялостно животът им в периода на проучването.

Повечето от жените, които твърдели, че са забременели девствени, са дали обет за целомъдрие. Те били предимно деца на консервативни християни, според които сексът е възможен само след брака.

Бременните, които твърдели, че са заченали девствени, са били на средна възраст деветнадесет години, когато са родили. Жените, които не са убеждавали околните, че са били девици при зачеването, са родили на 22 години.

Професор Ейми Херинг от университета на Северна Каролина, специалист по биостатистика, смята, че младите жени, които твърдят, че са девствени родилки, наистина вярват в това.

Тя разкрива, че освен девствените родилки на територията на САЩ има и млади мъже, които твърдят, че имат деца, въпреки че са все още девствени.

Според нея това е напълно необяснимо от биологична гледна точка, но майките и бащите девственици категорично продължават да отричат някога да са имали любовен живот и да са осъществили полов акт, който да доведе до мистериозното зачеване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
ROCK music
ROCK music
21.04.2015 16:46
Виновни са им или извънземните или руснаците!;)
Няма кой друг да е!:):):)
26
1
EMO kid
EMO kid
21.04.2015 16:31
Стига бе,тия американци вече почнаха сами да си се образуват :D :D
Просто хей така се появяват!Никой не те пита.Щеш нещеш това е положението:D
1
0
moonlight
moonlight
21.04.2015 16:04
Дабе верно ли?А къде са доказателствата че тези момичета не лъжат и казват само истината?Тези конспирации се крепят само на някакви си думи за които никои не знае дали са верни!Защо не направат биологични изследвания?Професор Ейми Херинг смята че те си вярват.Врели не кипели!Защо не им неправи истински изследване а не да предполега кой какво си мисли.Тя е биолог не врачка!
1
0
лол
лол
27.02.2016 15:07
Абе вземи се образовай,Майката на Христос го е родила без да е правила секс...така че
1
0
Тотал
Тотал
11.04.2015 11:42
Знаеме ги тия. Заченали са в басейна на хотела :)))
1
0
Лина
Лина
21.03.2015 11:53
При жените е вярно ,има еластична девствена ципа която при полов акт не се къса.Съществува и друг начин при любовна игра мъжът еякулира между краката на жената нарича се ,,петинг"
1
1
росица
росица
25.01.2015 16:02
ужас
1
1
Анабел
Анабел
06.08.2014 01:56
Да бе да! Забравихте да ни кажете, че и мъжете имат девствена ципа! Ха ха ха! Да не е днес 1 април???????
8
2