sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Фън шуй талисмани за любов

Фън шуй талисмани за любов

Фън шуй талисмани
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Всяка култура си има свои амулети и талисмани. В България, например, отдавна се смята, че подковата носи късмет на къщата.

Китайските талисмани фън шуй се считат за едни от най-силните в света. Като цяло целта на древната наука фън шуй е човек така да устрои живота си, че да е в хармония със заобикалящата го среда, за да живее в благоденствие.

Амулетите фън шуй привличат енергия за успех и защита, пазят от неудачи. Фън шуй талисманите, в ръцете на човек оказват мощно положително въздействие върху психофизически статус на собственика си, като помагат за решаване на проблемите му.

Поддръжниците на философията фън шуй твърдят, че няма желание, което амулетът не може да изпълни. Китайските амулети и талисмани се използват в ясновидство, в правенето на магии, за подобряване на здравословното състояние, енергийната защита, премахването на уроки и разваляне на магии, за запазване на хармония в семейството, за успех в бизнеса и в любовта.

За да се засили работа на всеки талисман, е необходимо да вложите своето желание в него. За да направите това, първо се отпуснете, затворете очи, представете си своята цел и се опитайте да я насочите към своя талисман.

Гълъб

След това е най-добре известно време да не се разделяте с амулета, поне през първите седем дни. Старайте се той да не попада в чужди ръце и никога не се използвайте с користни цели.

Талисмани за любов

Гълъби - един от най-силните символи. Привлича любовта. Разположен на югозапад ще подобри всички видове партньорства (например, отношенията с колеги, бизнес партньори).

Статуетка на двойка - един от най-мощният символ на партньорство и любов. И този талисман привлича любовта и укрепва семейството. Разположена на югозапад подобрява отношенията между всички членове на семейството.

Два делфина - също много мощен символ на партньорството и любовта.

За засилване на партньорството между влюбените е полезно да се палят свещи. Ако искате да привлечете представител на срещуположния пол, тогава те трябва да бъдат червени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
59
48
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
31.03.2013 12:44
Китайски талисмани и амулети има, но не и във Фън Шуй.
3
1
super_girl
super_girl
26.10.2012 15:25
добре, добре, добре.... ако имаше повече информация за делфините
0
1