Нумерология: Лично число 9
Numerology: Personal Number 9
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 9

Нумерология: Лично число 9

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Число 9
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Ако искате да разберете какво е личното ви число според нумерологията, съберете цифрите на вашата рождена дата, месец и година. Продължавайте със събирането, докато не се получи едноцифрено число. Това е вашето лично число. То определя съдбата ви.

Хората с лично число девет са с големи интелектуални възможности и имат силна воля. Те се интересуват от изкуство и са творци по рождение.

Много от тях стават изобретатели, музиканти, художници, поети или писатели. Те са много наблюдателни и благодарение на тази своя способност успяват да проникнат в съзнанието на много хора.

Това им помага да печелят в трудни ситуации и да се справят с много проблеми, които изглеждат прекалено сложни за околните.

Те са състрадателни и родени хуманисти. В състояние са да помогнат дори на човек, когото изобщо не познават, и да направят за него много. Тези хора никога не отминават с равнодушие някого, който е в беда.

Свирене на Китара

Хората с лично число девет не могат да се подчиняват и това е голям проблем, който им пречи да се сработят добре в колектив. Те не понасят да имат началници и работят най-добре, когато имат свой собствен бизнес.

Тези хора имат нужда от пълна свобода и затова много обичат да пътешестват до далечни страни. За тях почивката в собствената им страна не е достатъчно интересна, тъй като те отдавна са изследвали всички кътчета на родината си.

Те обичат пътуванията и не са претенциозни. За тях не е важно да са в луксозен хотел, те могат да се чувстват добре и на палатка, стига природата около тях да е красива. Те са в състояние да пътуват на стоп, ако нямат финансови възможности, само и само да сбъднат мечтите си да обиколят света.

Негативните черти на характера им са прекомерната им емоционалност, постоянните капризи, избухливостта, склонността към агресия, липсата на достатъчно търпение.

Високото интелектуално ниво на тези хора им помага да постигнат големи успехи. Те могат да работят безвъзмездно, ако знаят, че ще помогнат по този начин на нуждаещи се хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
silvia
silvia
16.08.2015 02:36
taka e
5
0
виктория
виктория
28.08.2015 16:40
нали?
2
1