Нумерология: Лично число 8
Numerology: Personal Number 8
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 8

Нумерология: Лично число 8

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Число Осем
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки може сам да определи какво е личното му число според нумерологията, като събере цифрите на датата, месеца и годината си на раждане. След това трябва да продължите със събирането, докато не получите едноцифрен резултат. Това е вашето лично число.

Хората с лично число осем са властни и честолюбиви. Те винаги се стремят да постигнат повече от другите и често не се спират пред нищо, за да постигнат целта си.

Те са просто родени за административна работа и търговия. Пари, власт и успех – това е целият им живот. Те имат умението да превръщат мечтите си в реалност, затова мечтаят за неща, за които другите не смеят дори да си помислят.

Хората с лично число осем са импулсивни и дръзки, те имат често крайни възгледи за нещата. Нямат доверие на никого, дори на най-близките си хора, защото винаги очакват предателство.

Въпреки това са щедри и добри спрямо близките и приятелите си. Когато трябва да взимат решение за нещо важно, те анализират ситуацията от всички страни и пресмятат какво би било най-правилно да се направи.

Успех

Това са хора, които знаят какви възможности имат и не се страхуват да поемат рискове и да работят много. Точно това е техният начин да постигнат всичко, което искат. Издръжливостта им е за завиждане.

Те гледат на всичко реалистично, не се самозалъгват, но никога не разрешават на другите да ги мамят. В работата си много се стараят и винаги се проявяват като компетентни специалисти.

Хората с лично число осем мразят лъжата, лицемерието и интригите. Можете да им имате пълно доверие, тъй като винаги ще изпълнят това, което са обещали.

Негативните страни на хората с лично число осем са прекалената жажда за власт и стремеж към забогатяване, желанието да манипулират хората си и тяхната самовлюбеност.

Хората с лично число осем предпочитат да пропуснат важен семеен празник, но не и да се откажат от възможността да спечелят пари.

Човек, чието лично число е осем, ще се радва през целия си живот на възможности за печелене на пари, независимо от сферата му на изява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest