Нумерология: Лично число 6
Numerology: Personal Number 6
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 6

Нумерология: Лично число 6

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k878
Лично число 6

Личното число може да бъде лесно определено, като съберете цифрите на датата ви на раждане, месеца и годината. Продължавате събирането, докато не получите едноцифрено число.

Това е вашето лично число, което определя съдбата ви. Хората с лично число шест са честни, добри, жизнерадостни и откриват позитивното и в най-мрачните дни.

Те са щастливи от постигнатите цели, без да имат амбиции за кариера или за слава. Хората с лично число шест са благородни и са верни приятели. Те правят винаги добро на хората около тях, дори да са се почувствали предадени или разочаровани.

Те са деликатни и дипломатични, лесно можеш да ги обикнеш, защото нямат много негативни качества. Ако станат приятели на някого, това е завинаги.

Хората с лично число шест се чувстват добре само когато са заобиколени от приятели. За тях е истинско удоволствие всеки ден да приемат в дома си гости.

За тях главна цел е щастието и благоденствието на семейството и на приятелите им. Заради това те са готови да се откажат от собствените си интереси и да забравят за стремежите си. Най-важната цел според тях е да осигурят комфорт на близките си и заради това те са готови да работят така, че да са на ръба на силите си.

Работа

Те са винаги весели и изпълнени с енергия, перфектни събеседници и добри разказвачи. Обичат удоволствията и сред тях е вкусната храна. Те винаги търсят хармонията и красотата във всичко, което ги заобикаля.

Сред негативните черти на хората с лично число шест са ревността, прахосничеството, неумението да устояват на изкушения, както и понякога недоволството от усилията на близките им по отношение на постигане на дадени цели.

Хората с лично число шест лесно могат да постигнат успехи в много сфери, но трябва да повярват в собствените си възможности, което за тях понякога е трудно.

Чувствата ръководят винаги техните решения. Тези хора са нежни, романтични и се отнасят много сериозно към любовта. Могат да са непостоянни в увлеченията си, но само преди да срещнат истинската любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
46
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ekaterina Bojadzhieva
Ekaterina Bojadzhieva
03.08.2014 11:55
Смятам, че е прекалено идеално,за да е истина!
0
0
ДЕНИ
ДЕНИ
23.12.2014 03:13
Не намирам, че е идеално, но всичко написано отговаря на 100% на личността ми - 6 е и моето лично число.Комбинацията между него, датата ми на раждане, името ми, китайският ми хороскоп, индианският, келтският и още там каквито показатели има (черти на лицето, на ръцете и много други)ме правят невероятно уникална личност. Но така е всички нас :) :) :). А и определенията за всички изброени са абсолютно верни за мен и моите нрави :). Не разбирам от нумерология, но бих искала да мога!
1
0