sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Ванга: Черно море ще стигне Сливен

Ванга: Черно море ще стигне Сливен

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k980
Ванга
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Старо пророчество на Ванга, разпространено от бизнесмена Антолий Лубченко, казва, че на Земята предстои нов потоп, заради които Черно море ще достигне Сливен.

За това предсказание свидетелстват и други хора, които са общували с Ванга, като се добавя, че тези потопи вече достигат България.

Според прогнозите на петричката пророчица през първата половина на XXI век Черно море ще разшири територията си, като стигне градове, намиращи се във вътрешността на страната.

Ванга е предрекла още силни земетресения и порои в Пирин, като според нея заради тези катаклизми значителна част от планината ще остане под вода.

Потоп

„Потоп също ще има след 30 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат.

Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие" – заявила Ванга в пророчество, записано през 1996 година от Антолий Лубченко.

Създателят на Бялото братство – Петър Дънов, също пророкувал потопи, които ще залеят Земята. Според него Средиземно море и Каспийско море ще се слеят, образувайки редица езера в Азия.

За Балканския полуостров Дънов казва, че ще потъне под наплива на Средиземно море, като в първата фаза на потопите ще стигне Родопите.

Дънов

“Някои крайморски градове на Черно море ще потънат - пристанище може да бъде един по-вътрешен град. Япония ще потъне съвсем. Но първо катаклизмите ще станат на по-далечните места, а Балканският полуостров е оставен за по-подир" – заявил учителят в своя беседа.

Едгар Кейси също е предрекъл потоп, който ще промени очертанията на континентите и значително ще увеличи Световния океан.

Американският пророк Гордън Майкъл Скалион също потвърждава думите на Кейси, като добавя, че Испания и Португалия напълно ще бъдат заличени от лицето на Земята.

Под вода ще останат и италианските градове Венеция, Неапол, Рим и Генуа, а Ватиканът ще се спаси като по чудо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
511
49
38
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
78041
78041
29.06.2015 17:40
Ванга да си пие хапчетата, ония дърводелец - Исуса - и той.
5
29
Виракоча
Виракоча
22.02.2015 23:12
То че ще трябва да си откупувате греховете е ясно, ама стига с тоя ЕВРЕИН Исус. Нашата БАБА ВАНГА е по велика от него, помогнала е на много хора...
6
37
Древния
Древния
20.11.2015 23:12
Исус Христос не е евреин,а е с българска кръв и е бил обучава от от най-старите мъдреци в древна България.Евреите го убиха защото ставаше по силен
11
5
Цвети
Цвети
14.12.2014 09:06
Ей хора,чета коментарите и не се учудвам,че навсички ви убягва най-същественото,че настъпва времето всеки един от нас да понесе отговорност за мислите,чувствата и действията си оставени след нас,с пълната мощ и сила на прекрасната ни Вселена!Не се страхувай те какво ще се случи на материята,страхувайте се какви мисли и чувства храните към себе си и заобикалящата ви среда,това е истинската Отрова от както Свят Светува и вярвате в това или не,всички ще си платим и за най дребната негативна мисъл!Цялата истина ни е дадена под формата на притчи от Исус и не само от него,но няма кой да Чуе и после се чудим на всичките бедствия и нещастия сполитащи ни непрекъснато,за да ни покажат ,че грешим генерално в развитието си като Човечество!Пожелавам на всички ви да Осъзнаете дълбоката и непоклатима Истина и Закони на Вселената,на Бог,на Енергията,на Силата(както искате го наречете)от както вс Съществува!Такаче,Успех на Всички Хора в изчистване и подреждане на Собствените си мисли,чувства и действия към заобикалящата ни Среда! :)
57
6
Мария
Мария
27.09.2015 07:53
Ех, Цвети. Разчувства ме с тази история, толкова ли е добър този, в който вярваш че и за най-малката грешка ще ни бичува? Не е ли Бог любовта, която ни кара да се изправяме пред живота и да се учим от грешките си? Да не се страхуваме да направим нова стъпка, да знаем че въпреки всичко той ни пази и прощава? Закони за всичко има да, за такива негативни хора като теб също, мислейки си че си открила истината не се чуваш как звучиш отстрани, като по-голяма, по-знаеща, по-можеща. Срам за пропиляното ти време.
17
1
angevins
angevins
23.09.2014 19:18
След 20 години до Земята ще се доближи огромния астероид Апофис , ако падне може и да се сбъдне пророчеството..
18
6
Дупе
Дупе
27.09.2015 08:14
Аз си мислех, че ще падне големия клон Лусиус, предшественик на клечката за зъби Астериск. Жалко за грешната информация.
5
2
Гашко
Гашко
16.09.2014 00:11
Според мен, Ванга не е казвала нито години, нито нищо.... знаете ли колко статии има в нета, че Ванга казала това, казала онова... пълни глупости. Но да, времето и климатът се промниха, мисленето на човека също, животните придобиват странни маниери.... да речем, че е време за нов етап от развитието ни, или идва ред да се избием по между си...
35
5
ники
ники
01.08.2014 07:54
Най-после да се облекчи и земята от тумора който я е обгърнал(физическото тяло на човека)
11
1
Дякона
Дякона
19.07.2014 09:49
Написаното може би си е вярно , но може и да не е - факт неоспорим обаче е , че напоследак времето не е нормално и това може да го забележи всеки здравомислещ човек !
18
0
qna
qna
01.07.2014 12:58
Спорет мен тази статия е чиста измислица само сяват смут у хората който им повярва трябва да е яко мраднал
13
22
Без
Без
27.09.2015 15:30
То да беше само статията да всява смут в хората добре щеше да е....
6
1