Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Плутон стана ретрограден – какво да очакваме

Плутон стана ретрограден – какво да очакваме

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
Ретрограден Плутон
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

От 15 април Плутон стана ретрограден в Козирог. Неговото обратно движение ще продължи до 23 септември и ще донесе безвъзвратни промени и обновяване.

Когато Плутон започне да се движи ретроградно, при всеки един от астрологичните знаци настъпват болезнени обрати на съдбата.

Ретроградната планета ще ни сблъска с болезнени преживявания, от които ще излезем по-силни.

В астрологията Плутон се свързва с трансформацията и смъртта, което означава, че ретроградният му ход може да донесе промени, които чрез символична смърт да ни издигнат на по-високо ниво.

В дните до 23 септември всеки трябва да се научи да разбира вътрешната си власт и отношенията си с другите в различните ситуации.

При Плутон има тенденцията да засилва характеристиките си, когато е ретроградна. Нейният обратен ход ще засили още повече прозренията на подсъзнанието.

Скорпион

Тенденцията за регенериране ще е много по-голяма от обикновено – например хора, които са родени при ретрограден Плутон, могат да преодоляват тежки заболявания, които по принцип нанасят трайни увреждания.

Заради обратното движение на Плутон ще се чувстваме длъжни да се освободим от остарелите неща в живота ни. Когато Плутон е ретрограден, хората променят старите си нагласи, мислене и модели на поведение.

Периодът е подходящ, за да изследваме сами поведението си и да разберем къде се крие силата ни.

При ретрограден Плутон ще се стремим да поемем по-голям контрол на личния си живот, като в началото ще се опитваме да контролираме професионалните и финансовите сфери от ежедневието си.

Астролозите казват, че при ретрограден Плутон повечето хора ще търсят някаква форма на пречистване, независимо дали ще е чрез диета или чрез психологически реформи на личността.

Тъй като Плутон е планета-управител на зодия Скорпион, всички тенденции, които са характерни за ретроградната планета, в пълна степен ще важат за водната зодия.

Плутон ще е ретрограден в продължение на 5 месеца, което ще ни съсредоточи върху най-тъмните кътчета от нашите преживявания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
59
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
17.04.2014 17:41
Аз съм друга зодия,но като прочетох и аз забелязах.
1
1
Suni Dani
Suni Dani
16.04.2014 18:44
мале ужас аз съм скорпион и има нещо вярно, от вчера го забелязах
2
1
Денилов
Денилов
02.08.2014 07:35
Мале, колко е приятно човек да е повърхностен и достатъчно глупав, за да не разбира...
2
1