sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е съдбата ти според формата на пръстите

Каква е съдбата ти според формата на пръстите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983525
Форма на пръстите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Има редица методи за определяне на човешката съдба. Един от тях е чрез формата на пръстите ни. И по–точно – по техните върхове.

Има пет вида основни модели на върховете на пръстите. Погледнете пръстите си и преценете дали те са лопатообразни, заострени, конусовидни, закръглени или квадратни. Вглеждайки се ще забележите, че пръстовите ви отпечатъци са уникални.

Както те са коренно различни и строго индивидуални, така и всеки има своя собствена съдба, която няма аналог. Отпечатъците се оформят още през осмата седмица на бременността и остават за цял живот.

Ето какво говорят пръстите ви за вас:

- Ако установите, че върховете на пръстите ви имат лопатообразна форма, то вие най-вероятно се активни и динамични. Вие не познавате умората. Животът ви е непрестанно търсене на нови изпитания, чрез които да доказвате себе си. Вие сте амбициозни, начетени и интелигенти.

- Заострени върхове на пръстите имат само големите късметлии. Подобни пръстови отпечатъци за изключително редки и са нещо като дар от съдбата. Животът на тези хора е лек и плавен.

- Щастието пък се дава на хора, чиито върховете на пръстите са конусовидни. Те са лидери и винаги управляват много хора. Винаги са в епицентъра на събитията, блестят и покоряват.

- Закръглената форма говори за весел, оптимистичен човек. На него не му трябва много и може да се приспособи навсякъде. От всичко извлича само най-положителното. Когато е наоколо, всичко е наред.

- Квадратните върхове на пръстите говорят за реализъм. Тези хора са сериозни и целенасочени. Животът им е доста успешен в материални отношение. Сериозните препятствия се преодоляват с борбен дух.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest