Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Походката издава характера

Походката издава характера

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
походка

По начина, по който се движим, може да се определи какъв е нашият характер, смятат британски експерти.

Хората, чийто вървеж е неравномерен – ту бърз, ту бавен, действат според ситуацията. Обмислят добре, преди да предприемат действие. Понякога личността им е двойнствена, склонни са към интриги.

Крачене с ръце в джобовете пък свидетелства за критично настроен към себе си човек.

Тези, които вървят със ситни крачки са прибързани в действията си. По характер са педантични и вечно недоволни от нещо. Трудно може да им се угоди, но пъ са много щедри и правят добри подаръци.

Хората, които вървят бавно и крачките им са някак неуверени имат слаба воля и са лесно манипулируеми. Нямат собствено мнение и трудно вземат решения.

Тези, които вървят с широки крачки, лесно се изнервят и имат несдържан характер. Големи инати са и винаги държат на своето, без значение дали са прави.

Танцуваща походка имат веселите и общителни хора. Те обаче са много несериозни. Бързо се сприятеляват, но не умеят да поддържат приятелството. Говорят много, но рядко изпълняват и половината от това, което са казали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ива
Ива
24.03.2016 15:37
То, тая работа е съвсем откачена, всякакви крайности са дадени. Бавни крачки, бързи крачки,танцуващи,неравномерни, с ръце в джобовете, не знам си кви. Повечето хора вървят нормално ако не са психопати, логически тъз страница е за психопати.... тотално....... Да бяха измислили нещо умно този път, а те дават само за хора в крайности, едни - луди, други - консервативни, трети - нерваци, четвърти - смотани и др. Няма статия за поне ЕДИН нормален човек. В никоя статия която съм чела я няма думата ,,нормален'' това е странно..... в някои случаи...... ВСИЧКИ ЛИ СА ЛУДИ НА ЗЕМЯТА?!?!?! Е, АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ!!!!!
0
0
Ива
Ива
14.10.2014 09:25
Честно казано не знам аз вървя нормално то кой не върви нормално а на характер според името ми излиза негативен план: склонност към възгордяване дрън, дрън, дрън, дрън, дрън,защото мойта първа буква на името е 'И' напараво ми е толкова интересно че се вманиячих по тези неща
4
0
сара
сара
10.01.2014 22:26
не е много вярно, за мен за другите не знам
0
1
Упа
Упа
09.06.2013 15:49
Значи, каквото и да избера, все ще се почувствам зле, защото трябва да се приобщя към някои от следните критерий... ? ? ? Мии не съм съгласна, аз мога да вървя бавно, защото мисля нещо важно, а не защото могат да ме манипулират тцтц ужас.. ?! :)
0
0
Мария
Мария
09.08.2012 14:36
И за мен е вярно :д
0
0
Валерия
Валерия
08.04.2012 20:04
Аз съм от последните и (за жалост) е вярно. :) :д ^^
0
0