Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Раждат се все повече деца със свръхспособности

Раждат се все повече деца със свръхспособности

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
Раждат се все повече деца със свръхспособности
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Според известния психолог и биоенергетик Нанси Ан Тапе през последните години са се родили много деца, чиято аура не може да бъде вписана в нормалните стандарти.

Психоложката е забелязала, че при много от новородените деца преобладава аура с цвят на индиго, която е характерна за деца с феноменални способности.

Аурата представлява биополето на човек и е показател за неговата жизнена сила. Тя може да бъде видяна само от много чувствителни хора. Цветовете на аурата са като цветовете на дъгата и всеки един от тях има специално значение.

Изследвания на специалисти са доказали, че телата на децата индиго излъчват от 3 222 000 до 11 350 000 херца електромагнитни вълни, които са 3 пъти по-високи от показателите на един обикновен човек.

Генетиката съобщава, че в човешкото ДНК се съдържат 64 кодона - единици генетична информация, зашифрована в молекулата на ДНК, като само 20 от тях работят постоянно. При децата индиго работят 32, а понякога и повече кордони.

Последните изследвания на учени са установили, че 70 от всеки 100 деца притежават аура в необикновения индигов цвят.

Раждат се все повече деца със свръхспособности

В главния мозък на феноменалните малчугани еднакво активно работят и двете полукълба, което им дава възможност за овладяване и използване на паранормални способности. Средният коефициент на интелигентност при децата Индиго е 130.

Освен това имунитетът при тази раса е почти съвършен. В историята са регистрирани случаи на деца със свръхспособности, които се самоизлекували от СПИН.

Към новородените феноменални деца спадат и 5-6-месечни бебета, които могат да привлекат с поглед играчка от най-далечния ъгъл на стаята, а после да я върнат обратно на мястото ѝ.

В други случай деца на 3-4 години споделяли, че общуват с ангели или разказвали за свой предишен живот.

Сред малчуганите могат да бъдат намерени и такива, които четат мисли, виждат през стени или огъват алуминиеви лъжици само с поглед.

Много от съвременните специалисти, които изучават тези деца, твърдят, че те са посланици на Бог и са свързани с края на света.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
44
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Стелла
Стелла
22.09.2015 16:44
И аз съм индиго и имам чупството че когато поискам вее вятър
3
0
аби
аби
05.09.2014 18:18
как може да се види тази аура
4
1
Стелла
Стелла
22.09.2015 16:46
Аби аз съм от Пловдив и там на едно място една руснака ми вижда аулата това става като аз ни слагам ръката на едно нещо и гледам към един компютър и ми показва аулата и чарките
1
0
Бетина
Бетина
10.03.2014 22:47
и най добрият ми приятел ...
3
0
Бетина
Бетина
02.03.2014 21:22
аз и малкият ми братовчед сме индиго...
2
1
Илхан
Илхан
12.03.2015 22:12
Вие сте специални избраници дошли на Земята да помогнете на човечеството. Опознайте висшата ви същност и тя ще ви напътства в живота. Не сте сами! Нека силата бъде с вас ;-)
2
0
radst
radst
31.12.2013 00:28
Аз познавах един човек на моята възраст който имаше лилава аура.Нещо като светло синыо сияние около тялото си.Беше едва забележимо и се
виждаше не всеки път.Сллучи ми се да отида на гледачка и случайно сгана дума за него.Попитах я защо виждам това около него.Тя каза че виждам цвета на аурата му защото имам наченки на техните способности-на медиумно виждане които трябва да се развият.
ТОЙ наистина четеше мисли .Правеше много точни личностни характеристики на околните и дори мисля че имаше някакви биотокове.
Хората си го представят с цвят на индиго или мастило.Едва ли не искат да видят рисунка.А то е просто една енергия...сияние....
5
0