Значението на бенките по лицето
Meaning of Moles on the Face
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Значението на бенките по лицето

Значението на бенките по лицето

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669358
Бенки
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Бенките не винаги означават неприятности за човека. По-долу е разгледано тяхното значение.

Бенките могат да са допълнение към красотата на човек, особено когато си помислиш за супер модела Синди Крауфорд, както и за привлекателния и талантлив певец Енрике Иглесиас. Кой може да забрави дивата на попа Мадона! Е, не всеки счита себе си за привлекателен, когато има бенки по лицето.

Те често причиняват болка, особено когато се появяват по лицето! Мнозина прибягват до тяхното отстраняване чрез съвременни медицински методи, но много малко от тях са запознати със значението, което носят. От древни времена се знае, че бенките по лицето имат определен смисъл.

Има различни теории относно значението им. То се определя и от техния размер и форма. Нека да разгледаме някои от значенията на бенките по лицето, стигнали до нас от древни времена.

Бенка Ясновидка

Ако бенката се появи на челото, това носи щастие за мъжете. За жените тези бенки означават щастие в брака. Бенка, намираща се от дясната страна на челото е знак за човек с изключителни качества. Специалистите твърдят, че в този случай той/тя ще имат много успешен живот. Бенка от лявата страна показва човек с голяма сила и решителност. Този човек е екстравагантен по природа.

Бенка на бузата в областта около устните, показва че имате забавен и весел живот. Може също да означава, че ще сте известен. Бенка на бузата, близо до ухото, сочи слава и щастие в много ранна възраст. Писано ви е да просперирате, но бъдете внимателни за вашето бъдеще и се подсигурете за него. Бенките на дясната буза показват привлекателен човек, който обича да флиртува.

Бенка на лявата буза предполага човек, който е много фокусиран в живота. Бенки и на двете бузи сочат някой, който трябва да положи много усилия и упорито да работи, за да има успех в живота.

Бенките под веждите също имат значение. Бенки под дясната вежда индикират човек с лек и приятен характер, който също така може да се пребори с всички трудности в живота.

Бенки по лицето

Бенките под лявата вежда показват високо ниво на интелигентност и човек, който е благословен с творческите умения. Тези хора трябва да следват инстинктите си, за да имат успешен живот, придружен с богатство.

Бенки в областта над горната устна са знак за личност със силен характер и устремена към постигане на целите си. Това е знак и за великодушие. Бенки в областта около долната устна показват леко резервиран човек – този човек най-вероятно е тих по природа, с ясна насока за постигане на целите си.

Бенка на брадичката сочи човек, който има тенденция да яде повече храна от необходимото! Бенка в долната част на брадичката показва човек, който обича да бъде в движение и има жажда за приключения.

Бенка на ухото е знак за внимателен и деликатен човек, който има късмет. Бенка от дясната страна на носа означава човек, който обича да пътува и има страст към природата. Бенките от лявата страна на носа сочат лице, което може да се адаптира лесно към различна среда.

Значението на бенките по лицето не е точен начин за определяне характера на човек. Всичко това може да послужи само за насока и не може да се счита за окончателна преценка относно някой.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
520
48
38
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Чък
Чък
12.09.2014 20:07
аз имам бенка на лявата буза какво означава?
2
0
Силвия
Силвия
07.06.2014 21:17
А аз имам ДО лявата вежда. Какво ли означава?
0
0
Ива Иванова
Ива Иванова
16.02.2015 09:25
Интелигентност пиле!
3
0
елена
елена
18.07.2013 11:20
Не съм много съгласна...за моите пише любовни неуспехи аз пък смея да кажа,че имам късмет:)
3
1
Кристен
Кристен
16.07.2013 22:11
Аз пък имам под окото е какво значи!?
3
1
Renny
Renny
03.06.2013 07:13
До бо:

Членът ти на лицето ти ли се намира, че задаваш такъв въпрос в тази статия?

По темата: Аз имам под лявата вежда, дано това е вярно! :]
1
0
румба
румба
01.06.2013 00:02
всичките ми бенки са хубави.над устната,под окото на бузата,ухото,носа в дясно
1
0
бо
бо
27.05.2013 03:59
А пък аз имам на члена-какво ли значи?
1
1
Кака
Кака
25.05.2013 19:59
Сега разбрах защо съм дебела :) Имам една малка бенка на брадичката и наистина обичам да си хапвам...може и да има нещо вярно в статията ;)
0
2